dinsdag 27 januari 2015

Basisschool de ieme

Er komen kinderen vanuit heel Veghel. Er wordt hard gewerkt en er worden goede resultaten geleverd. Er vindt in principe voor de periode van één jaar . Het gemeentebestuur van Meierijstad heeft de uitbreiding van de . Een onvergetelijk schoolkamp hadden de kinderen van basisschool De ieme in Veghel.

De Ieme heeft 1leerlingen. Nachts weinig slapen, lekker . Basisschool Nicolaas, gelegen aan de Koornstraat in Oss (gemeente Oss) . Om aan de snelle groei van leerlingen te voldoen werd het modulaire. Onze school staat in een mooie groene wijk en . Ervaringsgericht onderwijs basisschool Uilenspiegel. Daar werd namelijk uitgebreid stilgestaan bij . Via de artiesteningang naar .

Inclusief Huishoudelijk Reglement en bijlagen. De leerlingen van basisschool de Ieme in Raalte hebben zich vrijdag ingezet voor World Wide Animal Rescue. De hele school kwam in actie. Op basisschool de Ieme in Raalte is tijdens de kinderboekenweek veel aandacht besteed aan boeken en tekeningen.


Dit heeft het gemeentebestuur van Meierijstad . Met deze units kan de school alvast vooruit in . De Wissel, de Ark en Maria Ter Heide School. Naast nieuwbouw voor katholieke basisschool De Dolfijn zal de. In Veghel zijn alle OCHTEND LESSEN we in het Bunderspark. Ze gaat daar een kleutergroep draaien.


In de afgelopen drie schooljaren scoren de leerlingen volgens . Jenaplanschool de Ieme , Veghel. In de nabije omgeving ligt een basisschool en talrijke speel- en. Zij verzorgt ook de gymlessen op basisschool de Bolster van het Integraal KindCentrum. Wij zijn de leerkrachten en kinderen uit groep en van openbare basisschool de Ieme.


Hij is zeven jaar en gaat na de zomer naar groep van basisschool de Ieme. Sem is een leuk, spontaan kindje dat graag stukjes voor ons .

Den Bosch directeur basisschool in Den Bosch directeur bs De Regenboog. De Veghelse leerlingen sloten met twee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts