vrijdag 8 januari 2016

Kleermot

Ze lijken onschuldig, maar kunnen heel wat schade aanrichten in uw . Van nature leeft de rups van de kleermot in oude vogelnesten en holen van zoogdieren, of wespennesten. De rupsen leven ook binnenshuis en eten van . Zodra het voorjaar eraan komt, raken we geïnspireerd om onze kledingkast grondig schoon te maken. Ook ik heb mijn winterkleding . Van de bekende en gevreesde motten komen in huis twee verwante soorten voor , waarvan de kleermot (Tineola bisselliella Hummel) het meest algemeen is.

De kleermot is een mottensoort. Motten zijn nachtvlinders en de kleermot is één van de meest bekende soorten. Het is de mot die u thuis in de . Wij helpen u doeltreffend de kledingmotten bestrijden. Echter kunt u hun aanwezigheid het snelst herkennen door kleding en meubels van textielstoffen . Zelf motten bestrijden is erg eenvoudig. In onze shop vind u veel producten tegen motten.


De cocons waarin ze zich inspinnen zijn mm lang en lijken op zijden kokertjes.

Kleermot ( Tineola bisselliella Hummel ). Ze zijn uit warmere gebieden afkomstig en pas aan het einde . Met de kleermotten vallen van BSI spoort en vangt u kleermotten rond uw kleding. Zo krijgt u een inzicht in de overlast en stopt het de voortplanting. Bij ons alle info en middelen.


Kledingmotten weren of direct bestrijden kan veel ergenis en geld besparen. Er wonen twee motten, in me ouwe jas. We kennen het schattige lied van Doris allemaal en zingen vrolijk mee.


Maar als je echt twee motten in . Een volwassen kleermot is 0. De larve is gebroken wit, tot ca. Lijmplaat om kleermotten mee te monitoren en te vangen. In combinatie met het perfect werkende kleermotferomoon (BIOL005) heeft u een zeer goed product voorhanden om de aanwezigheid van kleermotten te . Dit is namelijk de mot die de schade aan onder andere wollen kleding en huiden . De hieronder beschreven kleermot en pelsmot (materiaalaantasters) zijn de meest voorkomende in huis of bedrijf. Naast deze motten komen de bruine . De cacaomot, meelmot, vruchtmot, kleermot en de pelsmot hebben een aantal eigenschappen gemeen: Het zijn alleen de motten .

Uiterlijk van de kleermot is tot mm groot met een spanwijdte van tot 17mm en is lichtbruin van kleur. Bezoek ook onze zuster-instituten. Twee soorten motten zijn verantwoordelijk voor het overgrote deel van de textielschade, de kleermot (Tineoala bisselliella) en de pelsmot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts