woensdag 6 januari 2016

Klemschaal

ERIKS kan de gewenste combinatie van slang, koppelingen en klemschalen voor u monteren. Deel Klemmen en klemschalen. Geschikt voor: koppelingen bevestigen op een slang.


Wij voeren een grote voorraad klemkoppelingen. Snelle levering en hoge kwaliteit. Bekijk het assortiment op de site!

Klik hier en bestel hem snel en eenvoudig bij Zamro. Rvs klemschalen worden geleverd met rvs bouten en moeren. Lichtmetalen klemschalen aluminium. Tweedelige schalen voor montage van koppelingen met gladde slangpilaar en borgrand.


Compleet met inbusbouten en. Uw betrouwbare leverancier van slangklemmen, pari klemmen, supra hd klemmen, oorklemmen, rvs slangklemmen, aluminium klemschalen en wormschroef . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Toepassing, : Voor de montage van koppelingen etc.


Vertalingen klemschaal NLDE.

Voorbeeldzinnen met ` klemschaal `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag . Artikel omschrijving, KLEMSCHAAL. Magazijn, Noorderlaan PLC. Met specifieke know how worden slangarmaturen en pershulzen ontwikkeld waardoor de verschillende type slang met slangpilaar te combineren zijn. Geen resultaten gevonden in de encyclopedie.


De klem van gegoten messing dient voor een stevige bevestiging van zuig- of hogedrukslangen. Twee-delige schalen voor montage van koppelingen met gladde slangpilaar en borgrand. Kompleet met inbusbouten en. Voordelig onderdelen voor de aanhanger online . Messing slang pilaar met aluminium klemschalen.


Technische informatie, - 2-delige schalen voor montage van koppelingen met gladde slangpilaar en borgrand - compleet met inbusbouten en moeren. Klemschaal voor storz - 100mm tule w. Buitendiameter slang (mm), Ref.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts