woensdag 4 mei 2016

Bosmuis bestrijden

Zeker als we ons bedenken dat de bosmuizen in het voorjaar het buitenleven zullen verkiezen boven het verblijf in een gebouw. Bestrijding buiten gebouwen . De beestjes knagen vaak aan allerlei soorten . Bosmuis bestrijden - Muizen kunnen erg veel schade veroorzaken aan bijvoorbeeld kabels of etenswaren, zorg dat u tijdig contact opneemt om dit te . Bosmuizen leven vooral buiten en worden niet vaak binnenshuis. Het nest van de bosmuis beschikt ook over een voorraadkamer.

Wilt u de bosmuis bestrijden en u aan de wet houden, vang ze dan niet,. Heeft u muizen in uw tuin of omgeving? Het zou weleens de bosmuis kunnen zijn.


Wij helpen u alle soorten muizen bestrijden en voorkomen. De kleur van de vacht is meestal donkerbruin op de rug en aan de zijkanten geelbruin. Toch zijn dit twee verschillende soorten, die men dan ook niet hetzelfde kan bestrijden.


Een kat vangt te weinig muizen om een muizenplaag effectief te bestrijden , . Laat muizen bestrijden of weren door Traas Ongediertebestrijding!

De bosmuis behoort tot de familie van de . Wat u moeten weten om muizen te bestrijden - een artikel over muizen en. We vinden de bosmuis in bossen en hun aangrenzende tuinen. Wilt u deze schade beperkt houden dan raden wij bosmuis bestrijden aan. Dit is echter specialistisch werk dan u het beste kunt overlaten aan een professional. Zowel zakelijk als particulier.


Huismuizen zijn eerder op zoek . Wanneer u last heeft van bosmuis in huis is het van belang om hier snel actie tegen te ondernemen. Dit om verdere schade en voortplanting te voorkomen. Een paar simpele maatregelen zijn. De spitsmuis is geen knaagdier en is net als de bosmuis beschermd.


Uit de familie van de spitsmuis . Er zijn verschillende soorten muizen. We beschrijven de kenmerken van de . Muizen bestrijden of knabbelend diertje in huis laten? Typerend voor de bosmuis is dat hij voerdoosjes veelvuldig vol met steentjes e. Ter bestrijding van de bosmuis mag gebruikt worden gemaakt van:.

Een veldmuis leeft in het vel de bosmuis in het bos en de huismuis in huis. Irado helpt u met verantwoorde en effectieve bestrijding van dit ongedierte. In Nederland leven ongeveer soorten. Behalve de huismuis is de rest van de soorten beschermd door de Flora- en Faunawet.


Effectief (preventief) bestrijden van muizen vergt kennis over muizengif en muizenval maar. Dierplaagcontrol kan u adviseren en helpen de Bosmuis te bestrijden. Naast de huismuis treffen we in Nederland ook vaak de bosmuis , spitsmuis en de veldmuis aan.


Het bestrijden van de Bosmuis vraagt om een professionele aanpak. Neem contact met ons op wij hebben verschillende mogelijkheden om deze te bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts