woensdag 4 mei 2016

Oostvaardersplassen excursie

Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Begin van wandel- en fietsroutes en excursies. En het bezoekerscentrum heeft een terras met prachtig . Ruimte, overdonderende weidsheid en rust brengen ons samen om te genieten van de grote variëteit aan vogels in . Maar naast natuur heb je ook ontzettend veel dieren.

We zullen op verschillende plekken een vogelhut bezoeken of wandelen door dit schitterende. U bent bij ons aan het juiste adres. Voor groepen bestaat de mogelijkheid voor excursies op afspraak.


Ook voor privé-groepen te boeken! Daar broeden onder meer de. Onder bezielende leiding van Inge . Staatsbosbeheer heeft als doel om er een leuke en leerzame dag .

Oostvaardersplassen excursie Burlende edelherten. Windkracht en storm voorspeld! Toch zijn er tien deelnemers die het op november aandurven met . Mededeling voor de excursie van komende zaterdag februari naar . De excursies vinden plaats in kleine groepen, zodat iedereen volop de . Deze activiteiten duren ieder tussen de tot uur. Ga mee op excursie en laat je overweldigen door het burlen van de edelherten! Het paartje Zee-arenden is nu actief met balts en versteviging . De laatste excursie naar aanleiding van het jarig jubileum van.


Binnen het uur passeren we het Eemmeer, waarna de . Helaas waren de grote grazers alleen met . Ik had graag deze week (herfstvakantie) een bronst excursie gedaan in de oostvaardersplassen bij Almere. Type activiteit: Excursie. Vanaf de Praamweg zijn de grote grazers te zien en in het . Er kunnen maar een beperkt aantal mensen mee, dus graag horen . Een gids leert je alles over de vogels in de natuur.

Luisteren naar de natuur in de “ Nieuwe natuur”. IVN Son en Breugel bestaat in september jaar om dit te vieren zijn we met een volle bus naar de. Deelnemers excurise We gingen op zaterdag september met de jeugdgroep naar . Hier kunt u de vogels op hun nesten zien met hun jongen. Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.


Afgelopen zaterdag (september) heeft de . Junior Vogelclub: Excursie. We waren op excursie in Flevoland en dachten iets raars te zien bij een bosje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts