dinsdag 10 april 2018

Bvl voermengwagen

Comfortabel verticaal mengen dankzij BvL voertechniek met de extern ladende voermengers V-MIX plus, V-MIX Plus 2S , V-MIX Plus 3S en V-MIX Plus . Vind de juiste voermengwagen voor uw bedrijf. Profiteer van een groot aanbod aan voertechniek dat zich door extern ladende en zelfladende voermengwagens. Onze zelfvullende voermengwagens zijn als menger met één of twee vijzels . Een voorbeeld voor de robuustheid van de BvL - voermengwagens is de vastgelaste stro-.


Vind een BVL Voermengwagen te koop op Agriaffaires.

Uw dealer van BvL van Lengerich producten voor de Achterhoek, Liemers en gedeelte van Overijssel Meer dan 1jaar. Koeien Voeren Met 306LS En Bvl Voermengwagen. Voor informatie om een tweedehands zelfrijdende mengwagen of 2e hands zelfladende voermengwagen aan te kopen of te verkopen.


De BvL V- Mix N-S plus is een ster in het mengen van kleine . BvL V-Mix Plus 20-2S Demo voermengwagen doorlopend demo wagens op voorraad. Plus, de JF-Stoll Feeder VM , de Siloking Duo. Agrar vijf voermengwagens : de BvL -Mix N-2S. Avant kuub, de Strautmann Verti-Mix .

BvL : Nieuwe zelfrijdende voermengwagen met twee vijzels – scherp en comfortabel. De nieuwe V-MIX Drive Maximus Plus 2S van BvL is . De Fill Plus LS- voermengwagens van BvL hebben een snijraam met bewegend mes, zoals we kennen van kuilvoersnijders. Bvl Vmix zelflader cuub vijzels , nieuwe messen.


Dit seizoen een nieuwe BVL V-mix 24kubs voer- mengwagen afgeleverd door P. Gisteren deze BvL V-MIX Fill Plus 17-2S LS voermengwagen met uitsnijinrichting afgeleverd. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze aanschaf! Te koop: bvl 10t voermengwagen. Het betreft een voermengwagen in een lage uitvoering.


De wagen heeft een nieuwe tandwielkast . Zoek alle Bvl Voermengwagen veehouderijmachines advertenties per model. Neem contact op met de verkoper van Bvl Voermengwagen veehouderijmachines . Een zelfladende voermengwagen is voor veel bedrijven een uitkomst. Deze week afgeleverd een BvL voermengwagen type 13-1LS. Deze wagen is voorzien van een dwarsafvoerband achter, optel weeginrichting, functies .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts