maandag 2 april 2018

Vleespakket kopen

Bij BeefSteak hebben wij voor iedere gading een vleespakket samengesteld dat u in onze online slagerij kunt kopen. Het bestellen van een vleesschotel kunt. Wilt u een vleespakket kopen waarvan u weet dat het eerlijk vlees is? Maak een keuze uit ons rundvlees-, lamsvlees- of proefpakket!


Onze vleespakketten zijn van duurzaam vlees van onze koeien gemaakt en met zorg berei zodat jij ultiem kan genieten! Zo ging er niks verloren van het vlees van een koe en kon je een vleespakket bestellen.

Koop puur en traceerbaar rundvlees van de beste kwaliteit bij Rundvleesshop. Je kan kiezen uit vleespakketten of een eigen pakket samenstellen. Wij kopen bij de boer en leveren rechtstreeks aan de consument. We hebben wekelijkse aanvoer van verse slacht en en hebben pakketten samengesteld tegen een aantrekkelijke prijs.


Slim en snel bij je boeren buurman kopen. Vlees van het vleespakket. Er wordt enkel met dezelfde dieren gewerkt, die we ook in onze winkel verkopen. De zorgvuldig geselecteerde vleespakketten.


Met de aankoop van de Hereford runderen is Rik dus een nieuwe koers ingeslagen.

Vers vlees van hoge kwaliteit - Gekoeld verzonden - Respect voor het dier - Kom snel meer te . Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebrei waardoor u naast zuivel nu ook een vleespakket bij ons kunt kopen. Wij bieden u de mogelijkheid om een vleespakketten rundvlees te kopen van dieren die in de natuurgebieden van Landschap Noord-Holland grazen. Iedere tot weken wordt.


In onze winkel kunt u ook kleine hoeveelheden vlees kopen. Dit is diepgevroren en verpakt in . Bestel een vleespakket bij Ten Dam vlees. Ten Dam vlees biedt u de mogelijkheid om een vleespakket te kopen van dieren die buiten in de natuur grazen. Dit varkensvlees smaakt nat rlijk lekker!


U kunt het hier online bestellen. Het vlees van onze runderen verkopen wij gemiddeld eens per maand in pakketten met vers vlees. Samen Een Koe Kopen - Koop een koe of deel van een koe?


Eerlijk vlees online bestellen voor maar € 5per vleespakket. Dit pakket bevat vers gesneden producten in de verhouding hoe ze aan het varken zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts