dinsdag 5 juni 2018

Biggen knuffelen

Bij ons kun je ze aanraken en met de biggen knuffelen. En als je durft mag je mee in het strobed en tussen de grote zeugen zitten. Er is een gezellige gasthoeve . Vaak is het mogelijk om biggetjes te knuffelen tijdens een bezoek aan onze boerderij. Dit kan als we pasgeboren biggetjes hebben.


Voor groepen is er speciale knuffelgroepsarrangement.

Voor het knuffelen met pasgeboren biggen is een speciale knuffelruimte ingericht. Het knuffelen met boerderijdieren zorgt voor een heerlijke manier van rust en . Op een ontspannen manier iets leren over de leuke en mooie kanten van het boerenleven. Bij ons mag je jonge biggetjes vasthouden en knuffelen. Er staan meer dan 1mensen op de stoep bij Piggys Palace in Bathmen.


Kinderen die houden van het . Varkens kijken, biggen knuffelen en vlees proeven uit de boerderijwinkel. Moderne varkenshouders willen graag laten zien hoe ze voor .

Biggen knuffelen en snuitschieten. Afgelopen weekend werd voor de zesde keer het Weekend van het Varken georganiseerd door de Stichting . Zeugenhouder Jan Overeem in Nijkerk (Gld.) is een van de initiatiefnemers van Vallei Boert . De Beukentuin is een modern biologisch bedrijf. Heb je al ooit een varken van dichtbij gezien? Hier kun je ze aanraken en met de biggen knuffelen. Om mens en dier wat dichter bij elkaar te brengen ontstond spontaan het idee voor het biggen knuffelen.


Dat was vroeger heel gewoon, maar . Op deze avond krijg je een rondleiding over het bedrijf en tevens krijg je de gelegenheid om met de biggetjes te knuffelen en bij de varkens in de wei te gaan. Altijd al alles over varkens willen weten? Of biggen willen knuffelen ? Of met een varken van de glijbaan? Of denk jij , dat jij de beste boer(in) . Je kunt deze maand iedere woensdag met biggen knuffelen bij Piggy´s Palace in Bethman. Vandaag was de tweede editie!


Kom eens kijken hoe varkens en biggen leven op een Sallandse boerderij (Ov). Je moet wel wat vriendjes en vriendinnetjes verzamelen om een groepje te . De boerderij is een inspirerende omgeving voor iedereen, jong en oud.

Er valt veel te zien, te leren en te beleven. Groepen worden van harte uitgenodigd om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts