donderdag 17 januari 2019

Groene aanslag gevel verwijderen

We stelden onze vrienden op WhatsApp en gebruikers van de Radar App hoe zij groene aanslag verwijderen en de respons was enorm! Eco-Point heeft meer dan jaar ervaring met oplossingen voor groene aanslag. Neem contact op voor persoonlijk advies.


Groene aanslag komt het snelst voor op vochtige en zonarme plekken. Zo ontdoe je aanslag van mos en algen door de begroeiing ervan weg te schrapen. Het middel moet doeltreffend zijn voor het verwijderen van de specifieke vervuiling maar.

Je herkent het mos aan de groene begroeiing die vooral in de voegen . De groene aanslag op een muur pakken we verstandig aan met een. Tip: laat na het verwijderen van de groene aanslag de gevel impregneren. Impregneren zorgt ervoor dat een gevel langer droog blijft, en dat . U weet niet waar het vuil vandaan komt maar groene aanslag en vuil verdringen zich al snel weer op die voorheen zo mooie buitenmuur.


Welke methoden zijn er om zelf je gevel te reinigen? Voor het verwijderen van mos en algen kun je groene aanslag -verwijderaar gebruiken, . Aquaplan STOP Groene Aanslag Bestrijdt alle groene afzetting. Voor daken, muren, vloeren, terrassen.

GROENE AANSLAG VERWIJDEREN VAN STEEN, BETON EN MUREN, met hogedrukreiniger. Naast de groene aanslag is ook op sommige plaatsen een witte aanslag. Dus hoe kunnen we best deze aanslag verwijderen en vooral hoe . Om algen en mossen van je gevel te verwijderen kan je natuurlijk. Lees onze tips om simpel je bestrating en tuinmeubilair te ontdoen van groene aanslag.


Het is een simpel klusje, als je weet hoe het moet. Reinigingsmiddelen Smeermiddelen Gevelreinigers Groene Aanslag. Een terras , gevel of buitenmuren zien er door de groene aanslag erg onverzorgd uit. Het verwijderen van deze steeds terugkerende groene aanslag kost tijd en . Lees op deze pagina meer over het verwijderen van groene aanslag op terrassen en paden, gevels , glas, vlonders en ander . Meestal zijn dit noord- en westgevels , . Expert in specialistische reiniging.


Zoekt u een expert om groene aanslag te verwijderen van uw daken of gevels ? Dan zijn wij van Stegeman Hasselt uw adres. Veel soorten vervuiling zijn te verwijderen met koud water, zoals lichte groenaanslag. Het is dan niet nodig, of zelfs af te raden, om de gevel diep te reinigen.


Witte (salpeter) uitslag van bakstenen en gevels verwijderen. Het zorgt voor een onverzorgde “look” van uw oprit, tuin en gevel.

Bij buitenmuur reiniging hebben we over het verwijderen van aanslag of vervuiling van uw gevel. Lees hier meer over buitenmuur reinigen en de prijzen. Reinig de ondergrond heel goed met een hogedrukreiniger (erg belangrijk). Plaatselijk alg en mos verwijderen.


Heb jij een soortgelijke klus? Verwijder groene aanslag en algen van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts