vrijdag 21 april 2017

Bloem tegen mieren

Strooi daar waar de mieren zijn gewoon wat witte bloem , je zult zien, geen mier. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Een goede truc is om meel, witte bloem of bakpoeder met honing te mengen. Nog een andere tip : zelfrijzende bloem aan het mierennest leggen.


Mieren verdelgen zonder gif posts jun. De natuurlijke en milieuvriendelijke aanpak voor.

Hier blijk de goudsbloem echter het meest effectief. Kokend water is ook een goed bestrijdingsmiddel tegen de mieren die de . Mijn tip tegen mieren is gewoon een beetje keukenzout erop strooien en de mieren. Als de mieren het bloem meenemen naar het nest zullen ze wel stikken. Dan loont het om Afrikaantjes te poten. Het plantje met de typische oranje-gele bloem en een sterk . Goudsbloemen in de tuin zetten tegen het huis aan.


En goudsbloemen zijn best leuk:.

Een schoon huis is het eerste en de beste verdediging tegen mieren. Een beproefde methode om mierenoverlast tegen te gaan is kokend water in het mierennest te gooien. Wij hadden ook ieder jaar last van mieren. We kregen een tip van iemand die zei: plant enkele afrikaantjes!


Nog een milieuvriendelijke tip tegen mieren in de tuin: giet enkele dagen. Heb je last van mieren en wil je niet met chemische bestrijdingsmiddelen werken ? Dan is het een optie om te werken met zout. We zeggen er wel gelijk bij dat je . Preventie tegen mieren in huis begint met een schone keuken.


Enkel producten met pyrethrine, spinosa goudsbloem , pyrethrumextract, . Het schijnt dat mieren slecht tegen gist kunnen. Het wordt bereid uit de bloemhoofdjes van een tropische margrietsoort. De beste bescherming tegen mieren is preventie, dus er voor zorgen dat ze niet opduiken.


Plant goudsbloemen , afrikaantjes, lavendel of boerenwormkruid en de. Mier-run (aaltjes tegen zwarte en rode mieren ) ter bestrijding van 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts