donderdag 20 april 2017

Ganzenoverlast

Coevorden- Veel gemeenten in Nederland zijn bijzonder onachtzaam in het beheren van ganzenpopulaties. Parken worden zo ingericht dat ganzen zich er . Er zijn meerdere oplossingen te bedenken om de ganzen overlast tegen te gaan. U kunt hierbij denken aan de ganzen weren, de ganzen verjagen of de . Bij ganzen overlast neemt u contact op met PCF Holland! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor plagen van ongedierte. Nijlganzen, verwilderde boeren ganzen, wilde ganzen, trekganzen zoals grauwe, riet en kolganzen en wilde grauwe ganzen . Wilde ganzen nemen de laatste jaren sterk in aantallen toe vanwege het feit dat het in Nederland ontbreekt aan een coherent landelijk . BEUNINGEN – Groepen ganzen zorgen in Beuningen voor overlast.


Ganzenoverlast in Beuningen. Stoepen liggen volgens inwoners vol poep . Het natuurbeleid van de afgelopen decennia heeft er mede toe geleid dat de ganzen weer terug zijn in Nederland. Dit succes heeft ook een . Alain is in het Utrechtse Baambrugge.


Hier ontmoet hij jager en slager Martijn en boer Dirco. Jaarlijks worden er duizenden ganzen geschoten. Reportage over de aanpak van ganzenoverlast. Op de Kralingse Plas lopen veel ganzen rond. Een te grote hoeveelheid kan voor flink wat overlast.


GPTV: Provincie laat boeren laser testen tegen ganzenoverlast - Duration: 4:41. SCHIERMONNIKOOG - Boeren op Schiermonnikoog zijn de toenemende overlast door wilde ganzen beu. De vogels veroorzaken overlast bij . Wit of bruin, Canadees of Nijl, ganzen zijn een normaal beeld in de vijvers van onze stad.


Maar wat als ze voor overlast gaan zorgen? De gemeente Rotterdam heeft een filmpje online gezet over de manier waarop boswachters de groei van de populatie van nijlganzen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts