woensdag 12 april 2017

Mos muur

Mooi groen tegen de muur zonder onderhoud: levend groen mos. Bekijk hier voorbeelden en lees onze tips. Stel online uw moswand of mosschilderij samen en bereken direct uw prijs.


Moswens uw partner voor een 1 natuurlijk onderhoudsvrij interieur met Moswanden, Mosschilderijen en Akoestische Mospanelen! Vraag een gratis offerte .

Groene wanden zijn vernieuwen duurzaam en mooi. Een groene moswand of mos muur is de mooiste in zijn soort. Mossen zijn er altijd en overal. Natuurlijk kan je de gehele muur met mos bedekken, maar je zou ook een tekst op de muur aan kunnen brengen! Een huis zonder natuur is geen thuis.


Onze moskaders en mospanelen zijn de ideale oplossing voor zorgeloze natuur in huis of op kantoor. Ook op uw klanten heeft een groene muur een rustgevend effect. Ook op zoek naar natuur voor op kantoor, dan is een mosmuur of moswand op kantoor de ideale oplossing.

Bijna oneindige mogelijkheden: mobiele moswanden, mos schilderijen, bekleden van muren ( evt met een logo, motieven of lianen), plafonds of kolommen. Tijdens de vt wonendesign beurs in de RAI in Amsterdam zijn tot en met zondag de belangrijkste. Meer ideeën over Verticale tuinen, Muurontwerp en Binnentuin. Deze groene schilderijen, bedekt met mos , zijn niet alleen een lust voor het oog,. Door het mos deze vloeistof op te laten zuigen, heeft de moswand of - muur.


Het lijkt wat bizar om mos in huis te halen. Maar deze mosmuur is wel degelijk de nieuwe trend in wanddecoratie. Ik kan wel bedrijven vinden die panelen met mos aanbieden maar deze vragen.


De muur van van mos (drie meter breed en vier meter hoog) heeft een luchtzuiverende werking van 2bomen. Een functie die goed van pas . Ben jij dat mos in je tuin ook zo beu? Misschien wordt het tijd om . Je ziet ze regelmatig in hipster café en bedrijven die hun logo in mos op de muur hebben hangen. Een levende mosmuur is heel mooi maar wel wat bewerkelijk.


Mos in je gazon ben je liever kwijt dan rijk! Zeker na een barre en natte winter, duikt mos al snel de kop op. Doordat het gras langzaam opstart bij lage .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts