maandag 10 april 2017

Wespennest verwijderen gemeente

In Nederland verwijderen gemeentes over het algemeen geen wespennesten. Dit kan per gemeente verschillen. De meeste gemeentes zullen u doorverwijzen.


Eerder was het mogelijk om een beroep te doen op de gemeente als je last had van een wespennest. Tegenwoordig ben je zelf verantwoordelijk voor het . Welke hulpverleningszone (brandweer) is verantwoordelijk voor uw gemeente ?

Zijn er professionele verdelgers die u kunt contacteren? Klik hieronder in de lijst. Een wespennest laten verwijderen of verdelgen? Vlaanderen kunt u zoeken op gemeente of postcode naar de dichtstbijzijnde professionele verdelger of . Dan is het verdelgen van de wespen zeker aan te raden. Als u in Huizen woont en last heeft van ongedierte zoals een wespennest, mieren, ratten.


Wij voeren alleen bestrijding uit op privaat terrein tenzij de gemeente ons . In Houten bestrijden wij hoofdzakelijk ratten, muizen, mieren en wespen.

Houten, kunt u het beste direct contact opnemen met de gemeente. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn . Voor bijennesten contacteer je best een imker. Heeft u een wespennest gezien in de openbare ruimte, meld dat dan bij de. De ongediertebestrijding is gericht op het tegengaan van overlast door schadelijk ongedierte, insecten en plaagdieren, zoals wespen , kakkerlakken, muizen en . Ongedierte kan voor overlast zorgen.


U kunt de gemeente om advies vragen bij. Heeft u in last van ratten, muizen, kakkerlakken, wespen , vlooien, luizen of andere. Dit bedrijf voert namens de gemeente de bestrijding van plaagdieren uit. Het verwijderen van een bijenzwerm laten we over aan een imker. Groot ongedierte zoals ratten kunt u beter niet zelf . HVC bestrijdt onder meer wespen , ratten en muizen.


HVC haalt ook gratis bijenvolken op. Voor het verwijderen van een wespennest of het neutraliseren van een bijennest verwittig je de brandweer. Dat kan via het e-loket van brandweerzone K. Mocht je het echter niet aandurven om het wespennest zelf te bestrijden, bel dan gewoon de ongedierte bestrijding.

De kosten voor het verwijderen van een . Je kan hiervoor een melding .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts