dinsdag 25 april 2017

Wespen in spouwmuur

Een wespennest in de spouwmuur kan vervelende gevolgen hebben. Isolatiemateriaal wordt door de wespen verwijderd om ruimte te creëren voor het. Wespen gaan graag in de spouw zitten omdat ze hier rustig een nest kunnen bouwen. Dan is de kans groot dat er een wespennest in uw spouwmuur gevestigd is.


Is dit het geval dan is het noodzakelijk de wespen in de spouwmuur zo spoedig . De spouwmuur is een van de meest voorkomende plekken voor wespennesten.

Het is ook een zeer irritante plek: het nest is vrijwel niet . Wespen bouwen vaak een wespennest in de spouwmuur. Hier kunnen ze immers rustig te werk gaan en zitten ze warm en droog. Let op: Bijen of wespen in uw spouwmuur kunnen vervelend en zelfs gevaarlijk zijn.


In uw spouwmuur kan ongedierte vaak vrij lang ongestoord haar gang gaan. Zie je wespen aan en af vliegen naar jouw huis, maar heb je geen idee waar ze blijven? Wellicht zit er wel een wespennest in de spouwmuur. Dan zit er hoogstwaarschijnlijk een wespennest ergens.


Ik heb geadviseerd om open voegen dicht te maken met rvs.

Hallo,Heeft iemand ervaring met het bestrijden van een wespennest ? ZELFS TUSSEN EEN SPOUWMUUR ,ZAL HET DE WESPEN. Niet alleen wordt het isolatiemateriaal door de . De overige wespen kunnen niet zonder de koningin wesp. Hoe herkent u snel de aanwezigheid van een wespennest in of rondom uw woning of.


De bestrijding van wespen in een spouwmuur kan u het beste doen met onze speciale wespenspray. Met deze spray verwijderd u wespennesten in spouwmuur. Houd er wel rekening mee dat u niet zomaar het gat waardoor de wespen de spouwmuur in vliegen blokkeert. Zag gisteren op mijn balkon steeds een wesp in een klein gaatje in de muur vliegen. De wespen zijn erg slim en het . Volgens mij om een nest te bouwen.


Heeft u last van een wespennest in spouwmuur ? Wilt u dat een ongediertebestrijder deze komt weghalen? Neem dan direct contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts