vrijdag 14 april 2017

Koeien naar buiten

De koeien van een boerderij in Heiloo mogen weer naar buiten. Het is een heel spektakel, waar het. Nog niet eerder mochten de koeien zo vroeg de wei even in! Ze waren net zo verbaasd als de filmer.


Hoera, lente, de koeien naar buiten ! Unsubscribe from Dirk Jan Warnaar.

Vandaag zijn de melkkoeien voor het eerst dit jaar naar buiten gegaan. De blijheid die de koeien tijdens de koeiendans uitstralen spreekt boekdelen. Eindelijk mogen de koeien weer de wei in. Maandagmiddag ging minister van Landbouw, Carola.


Koeien die buiten komen zijn gezonder. Vandaag gaan de koeien naar buiten op Hoeve Ravenstein in Baarn, kom je ook kijken? Na een lange, lange winter mochten . De zuivelindustrie houdt bij op hoeveel melkveebedrijven de koeien buiten komen.

Zijn koeien gingen al dansend en springend de weide in, één groot. Dolblij zijn de koeien van een boerderij in Heiloo. Zondag april om uur is het weer zover, de koeien mogen weer naar buiten ! Of die dat op hun dooie gemakje doen? In de zomer staan koeien in de wei. Dus in het najaar, in november, gaan de.


De lente is officieel begonnen. En op deze Tweede Paasdag mogen de koeien weer van stal. Minister Carola Schouten was naar het . Dat was ook te zien aan de hoeveelheid mensen die hierop af . Hij is één van de laatste boeren die zijn koeien naar buiten doet. Boer Gerrit Twilhaar uit Bedum heeft woensdagochtend zijn staldeuren . FrieslandCampina wil graag dat wij de koeien naar buiten hebben.


Ook om de maatschappij tegemoet te komen, dan kun je tegen de stroom . Op zondag april is het weer feest in de polder: dan mogen de Lakenvelder koeien van Lakenvelder Boerderij . Harold van Vilsteren weer voor het eerst naar buiten. Op deze eerste dag van de lente zijn de koeien weer voor het eerst naar buiten !

Je bent van harte uitgenodigd om dit spektakel mee te maken. Eén van de leukste bijkomstigheden op de boerderij is dat de koeien weer naar buiten mogen. In die provincies doen de meeste boeren al hun koeien naar buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts