dinsdag 25 april 2017

Passiflora caerulea winterhard

Grondsoort, Alle grondsoorten, humusrijk. Winterhardheid , matig winterhard. Passiflora caerulea is een aantrekkelijke, groenblijvende, . Het is de meest aangeplante soort omdat deze het meest winterhard is, . De meest bekende passiebloem met witpaarse bloemen is niet alleen een mooie klimmende plant voor de kamer en serre, maar kan ook buiten gezet worden.

De plant kan in de winter met bladeren worden . Bekijk het product online of kom naar één. Snoeitips, Zodra de groei weer op . Ze zijn niet- winterhard maar kunnen zowel binnen als gedeeltelijk buiten gehouden worden. De grootste winterharde passiebloemen!


Wij hebben in ons assortiment redelijk tot goed winterharde passiebloemen. Paarse passiebloem die redelijk winterhard is. Plant op een beschutte warme plaats, zoals een zuid- of .

Ze zijn vaak niet winterhard maar kunnen zowel binnen als gedeeltelijk buiten gehouden worden. Deze plant is matig winterhard. Wanneer het vriest sterven de ranken af , maar de plant groeit dan op vanaf de wortel.


Passieflora is niet echt winterhard. Ook is hij bijna wintergroen, want het blad kan in zachte winters tot ver in december blijven zitten. De passiebloem is een vrij kwetsbare klimplant die slecht winterhard is, alleen bij . De passievrucht is een klimplant waarvan de uitlopers tot meter lang kunnen groeien.


Bloeit met exotische bloemen juni – okt met blauw en paars in combinatie . De winterharde klimplant heeft dikke, vlezige, zeer wijd reikende wortels. Let op, hoewel een passiebloem winterhard is, is hij niet opgewassen tegen onze winters. Rode passiebloem, niet goed winterhard.


In de winter, dienen de planten te . Daarnaast is het een winterharde en lang bloeiende passiebloem. In tegenstelling tot andere passiebloemen overleeft deze plant de . Emma, ik dacht dat de gewone passiebloem ( passiflora cearulea) behoorlijk winterhard is. Omdat je zegt dat de stengels van binnen nog groen zijn zou ik hem .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts