dinsdag 25 april 2017

Wet dieren

In de Wet dieren staat de intrinsieke waarde van het dier centraal. Dit betekent dat dieren een eigen waarde hebben. Dieren zijn wezens met gevoel.


Het is verboden om zonder redelijk doel of met overschrijding van hetgeen ter bereiking van . Op deze pagina vindt u de integrale tekst, met nadere regelgeving, van de Wet dieren. De wettekst is bijgewerkt tot en met de datum zoals vermeld bovenaan de.

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is ter uitvoering van Europese verplichtingen en in het belang van de gezondheid en het welzijn. Regels diergeneesmiddelen en Wet dieren. Meer informatie over de voorschriften voor de productie, het in de handel brengen, het verhandelen, het . Met dit wetsvoorstel wordt een integraal wettelijk kader geïntroduceerd voor de regels met betrekking tot het gedrag van mensen jegens dieren en de regels ter . Is er dan niks geregeld voor dieren op het vlak van welzijn en bescherming? Regelgeving op basis van de Wet dieren.


De hierna genoemde regelgeving kan worden gedownload. Opgemerkt wordt dat noch het COKZ noch enig persoon .

KB betreffende de toegestane ingrepen bij gewervelde dieren , met het oog op . Wijziging van de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren en de Wet dieren in verband met de herziening van het heffingenstelsel ten . Een overtreding van deze regels kan leiden tot een bestuurlijke . Tekst en Toelichting Wet dieren (abonnement) biedt vakinformatie voor professionals. Bij Sdu - Oprecht de Beste Keuze. Er moest een nieuwe wet komen, de Wet dieren , ter vervanging van bestaande wetgeving.


Caring Vets maakt zich grote zorgen om deze dieren. Brachycefale honden en katten lijden, want hebben ernstige gezondheidsproblemen, die . Eenieder die dieren , dierlijke producten, diergeneesmiddelen of . Uitgangspunt van deze wet is dat er geen handelingen met dieren verricht . Wet dieren (PDF, 2kB) Wet van . De Wet dieren beschrijft alle aspecten van de omgang met dieren. Normaal contrastVergroot contrast. VIII van de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren (verder: Gwwd) geplaatst. Algemeen pdf bestandWet van 14.


Door dit voorstel wordt tevens de Wet. Deze wet stelt zelf een beperkt aantal regels en biedt daarnaast de mogelijkheid om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts