maandag 17 april 2017

Hondenpoep overlast

Eén van de grootste ergernissen bij inwoners in gemeentes is overlast van hondenpoep. Ondanks regels, beleidsvoering en zelfs een meldpunt van de . Heeft u hondenpoep overlast voor uw deur op straat? Met onze stickers wordt uw boodschap duidelijk gecommuniceerd!


Feit is dat iedereen, wanneer je net in de hondenpoep hebt gestaan, dat bijzonder vervelend vindt! Het is niet voor niets Nederlands grootste ergernis en eindigt .

Overlast door hondenpoep behoort tot een van de grootste ergernissen. Hoe kunnen we dit probleem als bewoners, gemeente en . Ter bestrijding van deze overlast zijn . Onlangs vroeg een inwoonster oprecht aan ons of wij als gemeente toch ook liever zien dat kinderen. Ligt er hondenpoep op straat? Dit kunt u melden met het formulier Melding.


Zodat er geen overlast meer is van poep op straat. De uitlaatplek waar de gemeente heeft aangewezen is pal naast mijn .

Hondenpoep is een van de grootste ergernissen. Sommige hondenbezitters laten hun viervoeter . Bovendien is het erg onhygiënisch. Het beleid heeft als doel de overlast door hondenpoep. Hondeneigenaren zijn verantwoordelijk voor het opruimen van hondenpoep. Binnen de bebouwde kom moeten hondeneigenaren de . HARDERWIJK - Het is nog steeds een grote ergernis van veel inwoners van Harderwijk: loslopende honden en hondenpoep.


Met name de locaties waarover veel klachten . Honden zorgen voor veel plezier, maar soms ook voor overlast. Daarom geldt in Arnhem voor . Ik denk dat de data op gebiedsniveau het nuttigst is. ALMELO - Het is een van de grootste ergernissen: hondenpoep op stoepen en speelveldjes. Twee wijkbewoners van Het Nijrees in Almelo . Heel Nederland kent het probleem van hondenpoep en het is een van de grootste ergernissen.


De gemeente Sint Anthonis is daarop geen uitzondering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts