maandag 24 april 2017

Maatregelen vogelgriep

De laatste informatie over vogelgriep vindt u op Rijksoverheid. Voedselkwaliteit trekt met ingang van vrijdag april de landelijke maatregelen tegen. Datum, Onderwerp, Documenten. Maatregelen voor het hele Belgische grondgebied.


Als gevolg van het aantreffen van de ziekte van.

De NVWA bestrijdt uitbraken van vogelgriep bij pluimveehouders. Bij besmettingen nemen we strikte maatregelen om verspreiding van de ziekte tegen te gaan. Het risico dat mensen worden besmet met het vogelgriepvirus is zeer klein. Bij een verdenking van vogelgriep neemt de overheid maatregelen om verspreiding.


Spring naar Welke maatregelen zijn er van kracht? Om insleep van het vogelgriepvirus te voorkomen, kunnen in Nederland een reeks maatregelen. Ter info: De vSKBN is vanaf het moment dat de uitbraak van vogelgriep op een bedrijf in Biddinghuizen werd bevestigd in . Verontrustend en bedreigend.

Op een eendenbedrijf in Biddinghuizen (Nederland) is vogelgriep van het type Hvastgesteld. Versoepelingen maatregelen vogelgriep. Hoe kan pluimvee besmet raken met vogelgriepvirus ? Hierna wordt ingezoomd op maatregelen die van toepassing zijn op een aantal belangrijke . Vogelgriep is zeer besmettelijk voor . Er zijn op het bedrijf ongeveer 12. Met deze brief bericht ik u over deze besmetting en de maatregelen die ik heb getroffen. Het vogelgriepvirus kan zich snel verspreiden en bijvoorbeeld kippen en kalkoenen.


Daarin gelden speciale maatregelen voor pluimvee en vogels die in. Meer informatie over veterinaire maatregelen bij vogelgriep bij de website van . Wie kan getroffen worden door de maatregelen die het Voedselagentschap uitvaardigt? In principe kan iedereen in ons land die pluimvee of vogels heeft vroeg . In de zones zijn een vervoerverbod en verzamelverbod voor pluimvee en vogels en een reeks andere maatregelen voor de pluimveesector van kracht.


HARDERWIJK (ANP) Er is een landelijke ophokplicht voor pluimvee . Normaal gezien lopen de maatregelen tegen de verspreiding van pseudo- vogelgriep vandaag af, dat bevestigt schepen van Milieu Mia . Om de vogelgriep tegen te gaan zijn een aantal volières tijdelijk niet toegankelijk blijven een aantal vogels binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts