donderdag 10 oktober 2019

Mieren citroen

De zomer is een welkom moment voor mieren om jouw huis te bezetten. Pers dan een paar citroenen uit en spuit regelmatig het citroensap. Maak een oplossing met citroen.


Als je niet tegen de geur van azijn kunt, spuit dan citroensap op de mieren. Ze hebben een hekel aan het citroenzuur, dus je .

Een vloeibare remedie om de mieren te bestrijden is een oplossing op basis van citroen. Gebruik een spuitflesje en doe daarin een oplossing . Zodra de zon gaat schijnen komt de natuur tot leven en gaan dieren werken aan het bouwen van nesten en de uitbreiding van hun territorium. Plaats citroensap op plaatsen waar je dagelijks mieren ziet voorbijkomen en je hebt een uitstekende bestrijder zonder giftige neveneffecten. Mieren bestrijden, verdelgen, doden of vangen op biologische manier of met chemische bestrijdingsproducten.


In de keuken, op de tafel, op het aanrecht? Dankzij de warmte vroeg in dit jaar, legde de eerste lichting mieren massaal .

Mix het water met de citroensap en olie en giet het in een sprayfles. Mieren zijn nuttig in de natuur, maar hoe kun je ze buitenshuis houden? Mieren , iedereen heeft ze wel eens op bezoek gehad. Als je deze baan kan verbreken met insecticiden, is de kans groot dat je de mieren hebt buiten gekregen. Ook citroen is een middeltje dat helpt.


Gewone bakkersgist werkt dodelijk voor mieren. Het best mengt u gelijke delen stroop en gist, desnoods wat . Lees direct meer handige tips om mieren te . Houdt koper echt mieren tegen, en helpt een zakje water boven de deur. Kun je mieren afleiden met komkommerschijfjes, citroen of kaneel? Als u last van mieren heeft spuit dan een streep met citroen afwas over de plek waar ze steeds vandaan komen, ze zijn echt de volgende dag nergens meer te . Voeg een scheutje afwasmiddel, het liefst met een geur als citroen , toe aan 200 . Is het mogelijk om mieren af te leiden met kaneel, citroen of komkommerschijfjes ? Er wordt door mieren met een geurspoor gewerkt.


De citroen mieren bouwen hun kolonies in Duroia hirsuta bomen en niet uitbreiden van hun kolonie zonder meer bomen. Afschrikmiddel voor mieren.

Giet citroensap op plekken in je huis waar je liever geen mieren ziet. Mieren houden niet van citroenen en zullen dus ook snel deze. Mieren hebben een hekel aan citroenzuur, dus dit kunt u prima als afschrikmiddel gebruiken. Mieren kunnen goed preventief geweerd worden uit je huis en tuin. Waarom mierengif ongelooflijk schadelijk is: voor jou, voor bijen en voor de rest van het milieu.


En: hoe je dan wél van mieren afkomt. Met mieren in huis weet oma wel raad. Van streepjes afwasmiddel met citroen op een mierenstraat tot pure ammoniak in een mierennest.


Hetzelfde geldt voor de geur van komkommerschijfjes, citroen en kaneel. Ik heb in de kruipruimte en rondom het huis ontzettend veel mieren , een nest. Ik heb de planken van het keukenkastje ingesmeerd met citroensap en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts