donderdag 3 oktober 2019

Droge blusleiding

Droge blusleidingen worden toegepast in grote hoge gebouwen blusvoorziening voor de brandweer. RH Brandbeveiliging specialist droge blusleidingen. Onderhoud droge blusleidingen verplicht?


Voor droge blusleiding wordt ook wel eens voor de benaming droge stijgleiding of droge brandleiding gebruikt. Een blussysteem kan levens redden!

Een droge blusleiding vind je meestal in hoge gebouwen, . Fire Control is specialist op gebied van droge blusleidingen installaties en adviseert u graag. Daarnaast kunnen we het hele traject van opdracht tot installatie verzorgen. Met het gebruik van het begrip droge blusleiding in dit artikel wordt niet beoogd een natte blusleiding te verbieden maar om te regelen dat er minimaal een . VSH XPress hoge druk droge blusleidingen.


Introductie droge blusleidingen. Met het droge blusleiding voordeel bespaart u de brandweer een hoop moeite en vooral ook tij waardoor een grote schade wellicht voorkomen kan worden. Royal Safety verzorgt de montage, controle en het onderhoud van droge blusleidingen.

Ook in gebouwen met lange loopafstanden voor de brandweer, kan het noodzakelijk zijn om een droge blusleiding aan te brengen. Door het pressen wordt de droge blusleiding eenvoudiger meegenomen met het overige . Wellicht kent u dit systeem onder de naam droge stijgleiding, droge blusleiding of droge brandleiding. Deze brandbeveiligingsinstallatie kan in gebouwen erger . Saval droge blusleidingen zorgen in hoogbouw voor het transport van water naar boven. Smits beschikt over deskundig personeel dat moeiteloos de droge bluswaterleiding aan kan leggen.


De droge blusleiding worden op druk getest en periodiek . Dus om te voorkomen dat er veel tijd verloren gaat bij het blussen van branden in grote (of hoge) gebouwen is het noodzakelijk dat er droge blusleidingen in . Afpersen droge blusleiding. Het is wettelijk verplicht dat de droge blusleiding en de aansluitpunten jaarlijks op druk en waterdichtheid worden gecontroleerd. Safetycall Brandbeveiliging verzorgt het jaarlijks controleren, repareren en jaarlijks beproeven van droge blusleidingen. De werkzaamheden voor het 5 . Bij de bouw van een pand wordt bepaald of er een droge blusleiding in het gebouw komt te zitten (bouwbesluit).


De Prijs is exclusief controle van . Goede service voor de klant staat bij ODS centraal. Wij denken graag met u mee.

Voor het complete pakket droge blusleiding kunt u dan. U vindt alle informatie over droge busleidingen op Brandveilig. Ook kunt u gratis meer informatie of een offerte aanvragen via onze . Periodiek jaarlijks onderhoud. Elk jaar controleren we de toevoerafsluiting en de eventuele beschermkast op gebreken. De afsluiters en koppelingen worden . Grote of hoge gebouwen (de voorwaarden zijn afhankelijk van de gemeente) moeten voorzien zijn van een of meerdere droge blusleidingen.


Conform het bouwbesluit dienen in gebouwen hoger dan meter één of meerdere droge blusleidingen aanwezig te zijn. Beschikt uw gebouw of bedrijfspand in Eindhoven, Best en omgeving over een droge blusleiding ? Aansluitpunt droge blusleiding met vlam (bordje). Bordje pictogram aansluitpunt droge blusleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts