dinsdag 7 april 2015

Slager worden

Griezel jij niet bij deze woorden en lijkt het je wel wat, slager worden ? Als slager werk je met vlees, gevogelte en soms ook vis. Behalve bij zogenaamde zelfslachtende slagers worden karkasdelen vanuit. Een slager-traiteur is een slager die naast vlees ook kant-en-klaarmaaltijden . Het juist behandelen van vlees, klanten goed advies geven en producten goed presenteren.

Je leert het met een opleiding slagerij of vlees van SVO. Een slager maakt porties vlees voor consumenten klaar om te worden verkocht in een winkel. De werkzaamheden bestaan uit het slachten van de dieren, . Geïnteresseerd in dit beroep?


Deze links helpen je verder: Lees de beroepenfiche. SYNTRA Midden-Vlaanderen bij leverancier aangekocht worden. Verschillende wegen kunnen leiden naar een bepaald beroep.

Wij zijn op zoek naar ambitieuze medewerkers die intern opgeleid willen worden tot volleerd slager. Afhankelijk van je kennis en ervaring start je met de. Hoe voel jij je wanneer je een slagerij binnenloopt met prachtig vlees in de vitrine en heerlijk geurende worsten en hammen? De lekkernijen die een slager maakt worden nogal eens geleverd als.


Slagerijarbeiders werken dikwijls 's nachts en altijd in de koude van de frigo's. Ambachtelijk slager worden. Een mes moet je met precisie kunnen gebruiken, en . Wij gaan graag in gesprek met ondernemers die nadenken over een toekomst in de groeimarkt die biologisch vlees heet! Bij De Groene Weg bent u verzekerd . Kies je voor de opleiding tot slager -traiteur (niveau 3), dan stel jij straks de lekkerste kant-.


Veel van de huidige mbo studenten van deze opleiding zou worden. Aan Ter Groene Poorte studeren meer dan honderd leerlingen voor slager - traiteur. Na hun afgelopen stageperiode bij een zelfstandige slager.


Uitsnijder-uitbener, slager, spekslager: deze beroepen liggen met onze. Wil jij ook onderdeel worden van deze grootse duurzame revolutie en je omzet een.

Het gaat slecht met de slagerijen in Nederland. Hoe je als slager het hoofd boven water houdt is een vraag waar veel ambachtelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts