maandag 14 september 2015

Zwarte kakkerlak

Jammer genoeg komen er in Belgiƫ verschillende soorten kakkerlakken voor. Kakkerlakken of cucarachas zijn ook in Spanje de minst geliefde en. Een kakkerlak heeft meestal een bruine, roodbruine of zwarte kleur.


Toch komen ze ook in de kleur roo geel of zelfs groen voor. Dit is afhankelijk van de soort.

Het zijn nachtdieren die licht schuwen. Overdag overleven ze in kieren en . Hier tien tips hoe om te gaan met kakkerlakken op reis. Je vindt uitwerpselen van kakkerlakken : dit zijn kleine, zwarte stippen. Je ruikt voortdurend een doordringende, muskusachtige stank.


Ze hebben lange voelsprieten en hebben een niet al te beste naam. Veelal wekt het zien van een .

Afhankelijk van de lichtinval kan deze soort kakkerlak zelfs zwart lijken. Los van zijn unieke kleur heeft de oosterse kakkerlak geen onderscheidende kenmerken. Ook kennen we de bruinbandkakkerlak, de Amerikaanse kakkerlak , de Australische. En wat moet je doen als je last hebt van kakkerlakken ? Duitse kakkerlak is lichtbruin van kleur, met zwarte lengte . Deze uitwerpselen zien eruit als een soort zwarte stof, wat op koffiedik lijkt.


Uitwerpselen - kakkerlakken laten stof van zwarte uitwerpselen achter, minder dan mm breed en van . Ze zijn strogeel tot lichtbruin en kenmerkend zijn de twee zwarte strepen ter hoogte van het . ANECPLA wijst erop dat kakkerlakken nachtdieren zijn, maar dat je ze als de. Deze is zwart , kan tot centimeter lang zijn en huist vooral in . Heeft u last van de Oosterse kakkerlak ? Zuiveringsbedrijf van Loon is gespecialiseerd in het bestrijden van de Oosterse kakkerlak. Exodus Services kan dit voorkomen of bestrijden. Recent werd Etten-Leur geteisterd door de Argentijnse kakkerlak , de Blabtica.


Het grote verschil is dat de Oosterse kakkerlak een zeer plat lichaam heeft.

De kakkerlak is donkerbruin tot zwart van kleur. Hij is lichtbruin van kleur en heeft twee duidelijke zwarte lengtestrepen op zijn . BPI Controle, specialist in ongediertebestrijding, de kakkerlak. Als je een kakkerlak doodslaat, zou dit nog meer kakkerlakken aantrekken.


Klopt dit verhaal, of is het een mythe? Strogeel tot lichtbruin van kleur met zwarte lengtestrepen op de borstschild en . Deze kakkerlak is beigebruin van kleur met twee duidelijke zwarte strepen. Op de hele wereld zijn er zeer veel verschillende soorten kakkerlakken te vinden. Grote en kleine, zwarte en bruine, behaarde en niet –behaarde, met vleugels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts