donderdag 10 december 2015

Bloembollen bijen

Indien u bijen en hommels al heel vroeg in het voorjaar wilt helpen, plant u in het. Daarom is het zo belangrijk elk najaar wat extra biologische bollen te planten. Kijk hieronder waar je biologische bloembollen , zaden en planten kunt kopen.


Boordevol nectar en stuifmeel én. Strijden voor het lot van de bij? Plant dan een aantal bloembollen van Fluwel die extra aantrekkelijk zijn voor bijen.

Bijen verzamelen hiervan het stuifmeel dat ze nodig hebben om hun . Goedkope bollen online bestellen: €99. Bloembollen kopen tegen groothandelsprijzen? Gratis verzending vanaf €699. Vandaag besteld = morgen in huis!


Wil je het de bijen en vlinders makkelijk maken, plant dan nu zelf ook bloembollen in je tuin, in een boomspiegel of in potten voor op je terras of . Met lentebloembollen zorg je al vroeg voor interessante voedselfabriekjes in je tuin. De eerste bijen en hommels worden immers al wakker in februari: vanaf . Stop nu biologische bloembollen in de grond om de bijen in het komend voorjaar te helpen.

Dit najaar is er een bijzonder bloembollenpakket voor bijen verkrijgbaar bij tuincentra. Door het planten van deze geselecteerde bloembollen creëer je niet . Krokus en sneeuwklokje, knol- en bolgewassen voor bijen in de lente. De bloemen van bloembollen leveren veel nectar aan bijen en vlinders.


Wil je dus meer vlinders en bijen in de tuin, plant bloembollen ! Op zaterdagochtend oktober om 9. Er wordt een bijen -convenant geteken . Wil jij de bijen ook een handje helpen op jouw schoolplein? Basisscholen uit de gemeente Zwartewaterland kunnen zich opgeven voor de . Het lot van de mensen en de bijen is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben de bijen broodnodig in onze voedselkringloop. Goed voor bijen en goed voor bijenhouders. De NBV en bloembollenteler Jac.


Er zijn ontzettend veel bolbloemen die vlinders en bijen aantrekken. De nectar die bloemen produceren, is een lekker maaltje voor bijen en vlinders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts