donderdag 10 december 2015

Waterstop tuinslang

Als het aangesloten besproeiingsaccessoire, . Deze moet overeen komen met de diameter van de tuinslang , dus let hier goed. De waterstop zorgt er voor dat het water tijdelijk tegengehouden wordt bij het . Vervang tijdig de snelkoppeling van je tuinslang , vooral als deze bij de aansluiting begint te lekken. Bekijk alle koppelstukken voor tuinslangen van Gardena. Kom dan langs in onze showroom in Beuningen , gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten .

Waterstop 13mm-15mm kopen? Koop of Verkoop waterstop op Marktplaats. Slangkoppeling met waterstop. Universele kwaliteits Claber tuinslang koppeling.


Uitvoering slang x klikkoppeling, en uitgerust met stopklep. De gardena waterstop zorgt ervoor dat wanneer je bv. Maar als je koppelstukken moet vervangen of een nieuwe tuinslang wil.


Dit koppelstuk van Hozelock heeft een flexibele slangtule wat knikken in de slang voorkomt.

Het koppelstuk is geschikt voor slangen met een diameter van 15 . Als u het besproeiingsaccessoire verwijdert, stopt de waterstroom. Voorzien van slangstuk, kraanstuk met adapter, een waterstop en een tuinspuit. Premium slangstuk voor tuinslang. Deze tuinslangkoppelingen zijn gemaakt van messing. Deze koppeling is voorzien van een waterstop en monteert u waar het water uit de tuinslang komt.


Zelf uw tuin of erf onderhouden? Dan mogen de juiste machines, accessoires en toebehoren niet ontbreken! Tuinslang toebehoren koopt u bij Gereedschapcentrum.


De GARDENA waterstop voor bevestiging op het uiteinde van de slang. Het slangstuk met waterstop is geschikt. Koppeling voor tuinslang x klik met waterstop ¾. Levertijd: Direct leverbaar - ruim op voorraad . De meest gebruikte tuinslang heeft een diameter van mm (½ inch) en is.


De koppelingen zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde waterstop , zodat men . Wil je buiten aan de slag gaan, maar kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Resultaten op basis van sommige ingevoerde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts