vrijdag 10 november 2017

App om planten te herkennen

Dit is een geweldige app voor gezinnen die samen op verkenning willen gaan in de natuur. Er is geen registratie nodig om de app te. De kans dat-ie de plant herkent is groot, want de app heeft al zesduizend.


Maak je een wandeling of zit je in een . Af en toe komen we bloemen, planten of zelfs beestjes tegen waar we nieuwsgierig naar. Het is ontwikkeld door wetenschappers van vier Frans .

De missie van iNaturalist is om mensen meer bewust te laten worden van wat er. Shazam voor natuurfanaten: app herkent bloemen, planten en insecten. Deze app herkent bloemen, planten en insecten. Daarnaast kun je zelf ook de planten van anderen herkennen en een . Planten en Bloemen Herkennen App.


Reden genoeg om er weer eens lekker op uit te gaan en de natuur te verkennen. Ben je een echte liefhebber van bloemen en planten , maar kun je niet altijd de . Naturalis heeft een app gelanceerd die planten en dieren herkent.

This app works on different territories, the species list is available through the application. Was niet in staat een gewone roos te herkennen. Determineren van planten is en blijft veel te omvangrijk om in een simpele app te proppen. Klik een resultaat aan om meer info op te vragen op of de . De applicatie herkent namelijk allerlei planten , bloemen en insecten. De app gaat een stapje verder dan alleen planten herkennen : ook dieren.


Sta je niet meer te stotteren in het tuincentrum. Ook de Vroege Vogels app biedt de mogelijkheid om een plant, boom of zelfs vogel te. Allereerst van peterselie en bosui uit de tuin. Er is wel een app waarmee je planten kunt laten herkennen , en er is ook wel een app.


Je hoeft er alleen even een fotootje van te maken, om deze vervolgens te uploaden in de app , door te geven waar je je bevindt en de kans is groot dat de juiste . Gelukkig staat de technologie niet stil en bestaat er nu een app die planten kan benoemen aan de hand van. Momenteel is de app al in staat meer dan 6. West-Europese soorten te herkennen. Help mee om deze planten te identificeren.


Voorlopig is de app in staat om van de 400. Het aantal planten dat de .

Applicatie om planten te herkennen. Ik ben al een hele tijd opzoek naar een goede app om planten te. Apps voor fotoherkenning geven informatie over wat je voor je lens hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts