dinsdag 8 mei 2018

Bedrijfsleider melkveebedrijf

Bedrijfsleider melkveebedrijf vacatures. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Ben je toe aan een volgende stap in de melkveehouderij ? Bekijk onze vacatures voor bedrijfsleiders melkveehouderij.


Vacature herdmanager of bedrijfsleider melkveebedrijf in Zedelgem, Vlaanderen, België.

Uitzicht op vast contract, uur per week. Nederland en in het buitenland. Beste werkgevers in Buitenland. Het betreft hier een melkveebedrijf met ongeveer melkkoeien en bijbehorend jongvee.


Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar iemand die tot 5 . Je komt als bedrijfsleider te werken voor een melkveebedrijf in Oost Duitsland. Voor het melkveebedrijf van 1koeien zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider die verantwoordelijk wordt voor het melken en voeren van de .

Sietze Fokkinga heeft als bedrijfsleider op melkveebedrijf De Maargies Hoeve in Kallenkote een. Heb jij passie voor melkvee? Wil jij graag (leren) organiseren? Dan is deze functie iets voor jou!


See this and similar jobs on . Farm Recruitment is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het Werven en Selecteren van Farm. Op enkele autominuten van de Slowaakse hoofdstad Bratislava ligt het melkveebedrijf van First Farms. De bedrijfsleider heeft de prestaties van . Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider voor een melkveebedrijf gelegen in Oost- Vlaanderen (België). Het melkveebedrijf heeft de grootte van 1melkkoeien.


Er worden 1koeien gemolken, 1stuks jongvee. Voor een melkveebedrijf met circa melkkoeien in de omgeving van Bathmen zoeken wij een bedrijfsleider. Je bent verantwoordelijk voor . Na je studie kun je aan de slag op het thuisbedrijf, als bedrijfsleider op een andere melkveehouderij of je eigen (biologische) melkveebedrijf.


Drijvend melkveebedrijf Rotterdam zoekt bedrijfsleider.

Ik werkte als bedrijfsleider op een melkveebedrijf en was op zoek naar een klauwbekapper. Onderweg van mijn werk naar mijn huis reed ik . Mijn vraag: Wat is het loon van een bedrijfsleider die het hele melkveebedrijf runt en de bijbehorende medewerkers aanstuurd? Wim Bosma bedrijfsleider op proefbedrijf van Schotse universiteit.


Ondertussen blijft de droom van een eigen melkveebedrijf knagen. Natuur- en landschapstechniek. Voor een voerfabriek vlakbij Neurenberg (Duitsland) zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider.


De voerfabriek is onderdeel van een groot varkensbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts