maandag 7 mei 2018

Muizen of ratten in huis

Leer de signalen van ratten in huis herkennen en ontdek hoe je ratten kan bestrijden. In het geval van muizen liggen de uitwerpselen overal verspreid. Er zijn maar drie soorten ratten en muizen die het meest voorkomen en de grootste. Ratten en muizen zijn beide omnivoren maar de bruine rat en de huismuis. Een paar simpele maatregelen zijn meestal voldoende om muizen in huis te voorkomen.


Ratten eten in tegenstelling tot muizen toch minder vaak in huis.

Net als muizen zijn ratten op zoek naar warmte, veiligheid en voedsel. Eerst gaan ze op zoek naar een veilige schuilplaats. In uw huis of bedrijfspand kunnen ze . Paar keutels bewaren zodat zij kunnen uitmaken of het om ratten of muizen gaat. Ik verwacht muizen , als je zoon het over hagelslag had.


Wat betreft ratten en muizen zijn er nogal eens vragen hoe men het verschil kan. De huismuis laat een spoor van harde keuteltjes achter zo groot als. Heb je buiten last van ratten dan zul je deze moeten vangen met een val . Ratten kunnen zich net als muizen , zeer snel voortplanten en een ware plaag .

Niet alleen de muizen kunnen deze ziektes in huis brengen, ook ratten in huis kunnen deze ziektes voortbrengen. Vindt u uitwerpselen en wilt . Hier zijn tips om te voorkomen dat de rat je huis binnendringt. De keutels liggen bij elkaar en niet, zoals bij muizen , overal door het huis verspreidt. Een rat vangen in huis is mogelijk met een rattenval.


Het klinkt heel simpel, maar soms is dit de oplossing om van het rattenprobleem af te komen. Achterhaal waar de ratten je huis binnen komen. Muizen of ratten in huis komt steeds vaker aan de orde. Gezien de zachte winters van de afgelopen jaren groeit het aantal meldingen van overlast van deze niet . Uitwerpselen zijn een belangrijk teken dat er overlast is van ratten.


Keutels van een huismuis lijken op rijstekorrels maar dan in een andere kleur. Ratten in huis kun je vooral herkennen aan grote keutels die achterblijven. Een rattenval is echter veel groter en krachtiger dan een muizenval en dient . Dan wil je deze zo snel mogelijk bestrijden. Muizen en ratten in huis bestrijden kan op verschillende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts