dinsdag 8 mei 2018

Kneldop waterleiding

Sluit de hoofdkraan van de waterleiding. Haal de druk van de leiding door de betreffende kraan open te draaien. Je hoeft de leiding waaraan je gaat werken . Het verbinden van roodkoperen leidingen met behulp van messing knelkoppelingen is veel simpeler en netter dan solderen. In dit stappenplan zie je hoe. Deze messing eindkap is geschikt voor het monteren van waterleidingbuizen of gasleidingen zonder te hoeven lassen of solderen.


Dit bespaart een heleboel . Voor het afdoppen van uw kopere leidingwerk voor uw waterleiding ,gasleiding en c. Inslaghulsjes voor wicu- buis te . Voor het aanleggen of vervangen van (delen van) deze gas- of waterleidingen kunnen we vaak niet volstaan met slechts één stuk koperen buis. Wilt u een aftakking maken op de bestaande koperen leiding voor bijv. Ontbrekend: kneldop Praxis laat zien hoe je een kraan waterleiding kunt vervangen.


Geüpload door PraxisBouwmarkt In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een waterleiding kraan vervangt. Zó maak je een knelfitting vast, zonder dat het gaat lekken! Een knelkoppeling, ook wel knelfitting genoem is een middel om waterleidingbuizen of gasleidingen aan elkaar te koppelen zonder te lassen of te solderen. Hoeveel waterleidingpijp heb ik nodig om een knelkoppeling te monteren? Ik wil een wastafelkraan aansluiten.


Van wat voor materiaal is een waterleiding gemaakt? Knelfittingen, knelkoppelingen, fittingen, muurplaten, t-stukken, sluitplaten, kruiskoppelingen vóórdelig en snel geleverd. Wat zijn gasleidingen en . Bestel direct bij Installand dé . Knel fittingen zijn uitgevoerd met een messing knelring.


Ze zijn toepasbaar voor gas-, water- en cv-installaties en online te koop bij Warmteservice. Maar het kan ook voorkomen dat u per ongeluk in de waterleiding heeft geboord of de waterleiding gaat lekken (meestal bij de knel- of soldeerkoppeling). Een alternatief voor het solderen van koperen buizen is het gebruik maken van een knelkoppeling.


Hou er rekening mee dat het aandraaien van de . Als u een waterleiding in huis niet meer gebruikt dan moet deze afgedopt worden. Het afdoppen waterleiding is zoals de naam van de activiteit . Na enig hak- en breekwerk kon de installateur de oorzaak achterhalen. In muren bieden alleen alleen vaste, dus gesoldeerde of geperste . Knelkoppelingen voor waterleidingen worden veel verkocht, dus het zal wel werken. Bij mij lekte een koppeling.


Bij het vervangen kon ik de knelring niet . Met een messing knelkoppeling kunt u eenvoudig en snel een verbinding maken tussen waterleidingbuizen zonder te lassen of solderen. Dit zijn die blauwe dingen voor de waterleidingen aan te sluiten. Dit is met een knelkoppeling. Alleen heb ik er angst voor dat de knelkoppeling . Tijdens de winter kunnen waterleidingen door de strenge vriestemperaturen springen.


Gelukkig kan je het euvel zelf herstellen en voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts