maandag 4 juni 2018

Mollenoverlast

De oplossing: brandnetelgier. Heb je last van mollen en molshopen in je tuin? Gebruik sterke geuren of een diervriendelijke mollenval. Regel een ongediertebestrijder.


Iedereen die een tuin heeft met een mooi gazon kent het probleem. Op een dag steekt een hoopje aarde de kop op en dat worden algauw meerdere.

Uiterlijk van de mol: De mol is tot 15cm . PCF Holland weet hoe vervelend mollen overlast kan zijn en lost het voor u op. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. In deze blog krijgt u meer te weten over de leefwijze van mollen, hoe deze te bestrijden, mollen te weren en mollen te verjagen waardoor u . Drenthe en een deel van Overijssel bezig houdt met het vangen van mollen. Mollen verjagen door professionals. Geen mollen meer in uw tuin!


Kees Kooijman biedt een oplossing. Het wekt bewondering als je ziet wat deze beestjes aan werk verzetten.

Advies tegen mollenoverlast. Bij last van mollen bent u bij Ongediertewinkel. Door de aanschaf van deze professionele machine kunnen we u helpen bij overlast van mollen en muizen.


Door het warme weer in deze periode van het jaar is de overlast van graafschade door mollen vroeg begonnen. Voor particulier, gemeente en . Op veel weilanden, weides en grasvelden staat . Rosan ongediertebestrijding helpt u snel met het wegvangen van de mollen. Hoe langer u wacht, hoe meer schade!


Wespennest, houtworm, mollen, boktor of mieren is voor ons dagelijks werk! Schoonebeek vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Probeer de mol niet zelf te vangen, hij bijt.


Wij helpen u veilig de mol bestrijden. Wilt u meer informatie over het vangen van mollen en de bestrijding hiervan, of heeft u vragen over mollenoverlast ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of. De laatste keer dat mollenoverlast op Nieuwsgrazer aanwezig was is onbekend geleden.


Men is gevestigd aan de gasthuislande 23. De mollenverjager Motor Molechaser verdrijft mollen door afgifte van trillingen in de bodem gedurende enkele sec. Een mol in de tuin kan grote schade aanrichten .

Of heeft u konijnen overlast op de Utrechtse Heuvelrug? Winter Faunabeheer kan u daarover adviseren en helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts