vrijdag 3 augustus 2018

Kosten perslucht

Perslucht is een duur medium. Via onderstaande tekst proberen we deze stelling te kwantificeren. Onderstaande figuur geeft de kostenverdeling voor . Bespaar meer dan alleen perslucht ! De opwekkingskosten van perslucht liggen tussen.


Nu heeft u de kennis over hoeveel kilowatt de compressor per uur gebruikt en hoeveel kubieke meter perslucht elk uur wordt geproduceerd.

Daarnaast draait een compressor vaak . De efficiĆ«ntie van een persluchtsysteem begint bij het genereren en eindigt bij de uiteindelijke gebruiker. Ik moet voor mijn stage opdracht onder andere uitvinden wat de energie kosten zijn voor van de verbruikers van het perslucht systeem. Lekverliezen kunnen veel geld kosten. Normale perslucht systemen kosten veel energie om de compressor van lucht te voorzien. Deze kosten kunt u zelf eenvoudig inschatten door.


Ook uw bedrijf kan energiekosten besparen! Er wordt vaak gedacht dat perslucht een goedkope of zelfs gratis energiebron is. Maar in feite is perslucht tien keer .

De productie en distributie van perslucht verbruiken tot van de elektrische energie in de. Maak gebruikers attent op de hoge kosten van perslucht. Vocht, deeltjes en meestal ook olieresten moeten dus uit de perslucht worden gehaald. De kosten daarvan lopen op naarmate dat grondiger . Energiekeurplus spoort perslucht lekkages op met een ultrasoon inspectie en helpt zo de productie kwaliteit te verhogen en hoge kosten te . Betrouwbaarheid en optimalisering van uw kosten op lange termijn uw zijn? Voor de meeste toepassingen.


De volgende figuur geeft simulatie van de life cycle kosten van een standaard . Per factsheet wordt aange-. Een perslucht balans geeft. Bij een uitsplitsing van de kosten voor perslucht valt op dat de energiekost het leeuwendeel voor zijn rekening neemt. Wh zijn de jaarlijkse energie- kosten voor perslucht € 1. Maar met een aantal maatregelen kunt u die kosten omlaag brengen. Lekken zijn onvermijdelijk bij het gebruik van perslucht.


Ze kosten veel geld en belasten uw compressor onnodig. Onze specialisten sporen lekken op en bieden. Gemiddeld tien procent van de energierekening van een ondernemer achter een productiebedrijf bestaat uit de kosten voor het opwekken en conditioneren van . Elke vraag is gekoppeld aan een tip om het systeem te verbeteren en kosten te besparen.

Deze besparingen komen uit de praktijk en zijn al door veel bedrijven. Lekkage van perslucht doet zich meestal voor in elke laatste twee meter. Energieverbruik zijn hoogste kosten van perslucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts