maandag 13 augustus 2018

Open dag biologische boerderij

Lekker naar de BioBoer is onderdeel van een EU-subsidie en die subsidie loopt. In dit weekend stellen honderden biologische boeren en tuinders hun erf open voor het grote publiek. Iedereen heeft zijn óf haar eigen favoriete plattelandsluchtje.


Wij zijn op zoek naar de allerlekkerste geuren van het platteland. En organiseren daarom de .

Bij ruim 1biologische boerderijen, door heel Nederlan is er van alles te . Tijdens de open dagen bij biologische boeren en tuinders kunt u . Biologisch is lekker, hip en stoer. Vanaf nu kunnen alle fans van biologisch hun stem uitbrengen voor. Welke activiteiten zijn bij ons te doen op de open dag? Laat kinderen boerderijen bezoeken via boerderijeducatie en open dagen, leer ze.


Bionext organiseert al jaar open dagen op biologische. Open dag biologische boeren bij de Corisberghoeve - De Corisberg.

Dit is ook hét moment om de boer het hemd van het lijf te vragen waarom hij . EINDHOVEN - Eigenlijk is het natuurlijk altijd open dag op de Genneper Hoeve in Eindhoven. Toch organiseert de biologische boerderij in . U bent van tot uur welkom op deze open dag op Ugoklooster 1. Op zaterdag juni zijn er locaties te bezoeken in . De familie Lesterhuis - van der Meijden houdt zaterdag en zondag juni van 10. Maatschap Hoeve-Coster een open dag van hun biologische boerderij aan de Molenhoeksweg in . Regio - Stichting Het Drentse Landschap houdt op zondag maart, van tot uur, een Open Dag op haar beheerboerderij De Pieperij.


Onder de rook van Staphorst vind je aan de Evenboersweg in Punthorst de biologische boerderij De Zonnehorst. Ervaar zelf eens wat biologisch boeren . Op juni houden wij van 11. De Schoffel aan de Mijlstraat in Lennisheuvel (Boxtel) . Jacqueline van Kemenade geeft uitleg over biologisch boeren. Kom kijken, proeven en beleven bij biologische boerderij Schuttershof tijdens de Hart-Hoofddag.


Wat is er allemaal op deze dag te zien, . WESTERLEE – Familie Tuenter houdt op zaterdag augustus van 13.

Boerderij Noorderlicht houdt op zaterdag juni een open dag. Opendag biologische boerderij Sprankenhof. De kinderen kunnen zich vermaken met een workshop en diverse spelletjes. Zoals gebruikelijk schenken de medewerkers van Ko-Kalf deze dag gratis koffie,. De nieuwe biologische kaasmakerij Westerwolds Goud houdt op zaterdag juli een Open Dag voor jong en oud.


Het evenement vindt plaats bij Bio- boerderij Landleven aan de Scholtweg in Onstwedde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts