donderdag 25 oktober 2018

Hout keurmerk

FSC is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Hout met een FSC-logo is geproduceerd volgens strenge regels voor bescherming van de natuur, legaliteit,. Actieplan voor een ideale wereld.


Een eerlijke prijs betalen voor duurzaam hout. Hout - en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label.

Koop je hout met dit keurmerk , dan zit je goed! Het FSC- keurmerk kan je tegen komen op producten van of met hout. Het logo is te vinden op allerlei artikelen in bouwmarkten en interieurzaken.


Meer (consumenten)informatie over hout en papier met het FSC- keurmerk is te vinden in de database voor goed hout. Wat belooft dit keurmerk , De grondstof. De keurmerken hanteren een. Dat garandeert het STIP- keurmerk.


De FSC-raad stimuleert zo verantwoord bosbeheer.

Met gepaste trots lanceert. Het middel dat daarbij gebruikt wordt is het FSC- keurmerk , dat toegekend wordt aan hout , houtproducten en papier. STIP is geen Chain of Custody- keurmerk. Een houtbedrijf of een ander bedrijf dat . Bij hout met het FSC- keurmerk is rekening gehouden met sociale omstandigheden, milieueffecten en economische effecten. PEFC-gecertificeerde hout , papier of karton . Bij GAMMA vind je voornamelijk duurzaam hout dat is voorzien van het FSC- keurmerk.


FSC heeft hiertoe een standaard . Zo weet je dat je hout koopt dat verantwoord gekapt is. Dat betekent dat er rekening is . In de bossen waar volgens de FSC richtlijnen hout gekapt wor word . FSC is geen houtsoort, maar een keurmerk voor verantwoord gekapt hout. Zowel voor hardhout (meest voorkomend) als Lariks Douglas hout en zelfs Europees . Kies jij voor de elegante uitstraling van een kwalitatieve houten omheining en spelen ook milieuoverwegingen mee in je keuze voor duurzaam gekapt hout ? Hout is een schitterende, natuurlijke, hernieuwbare grondstof met tal van troeven in vergelijking met andere materialen. Belangrijke voorwaarde is uiteraard dat .

Een aantal producten is nog niet verkrijgbaar met een FSC- of PEFC- keurmerk , omdat de vraag naar duurzaam geproduceerd hout het aanbod geregeld . Daarmee kunnen bedrijven aantonen dat ze alleen maar hout. Wie hout koopt met een FSC- keurmerk weet dat het afkomstig is uit verantwoord beheerd bos: bos dat goed is voor mens, natuur en omgeving. Regge Hout levert hout met verschillende soorten hout keurmerken.


FSC en PEFC- keurmerk door elkaar worden gemengd komt er een . Aan de hand van de houtkeurmerken weten wij dat we de kwaliteit hout . Het door Hotim geïmporteerde hout voldoet aan EUTR en is afkomstig uit goed beheerde bossen, die onafhankelijk zijn gecertificeerd volgens de regels van . OLB-gecertificeerd hout is herkenbaar aan het OLB-logo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts