maandag 1 oktober 2018

Houtworm meubels

Oudere houten meubels hebben dikwijls houtworm. U moet die tijdig bestrijden om te vermijden dat de houtworm zich in de hele woning verspreidt. Houtworm in meubels bestrijden.


Zeker oudere meubels waarvan de verflaag is versleten zijn vatbaar voor . En niet alleen uw meubels kunnen beschadigen.

Of wilt u door een gecertificeerde bestrijder uw houtworm laten bestrijden. U kunt houten objecten, zoals meubels of gereedschappen, behandelen met een . Lees wat er aan de houtworm in uw meubels gedaan kan worden! Behandeling tegen houtwormen in meubels (deel 2). U kan het product aanbrengen door te sproeien of te verven.


Meestal is het een doorzichtig, reukloos . Ook meubels zijn een geliefd kostje voor de houtworm. Alles staat op het menu van de houtworm.

Wij leggen in deze video uit hoe u een antiek meubel tegen houtworm dient te behandelen. Houtaantastende insecten komen niet alleen voor in woningen en gebouwen, maar kunnen ook in meubelen en antiek zitten. Het voordeel van houtworm in meubels ten opzichte houtworm in dragende balken of houten vloeren is dat je meubels kunt verplaatsen en daarom makkelijker . Ongedierte kan meubels , antiek, museale voorwerpen of andere soorten houten voorwerpen onherstelbaar beschadigen. Onder andere houtworm , boktor, . Denk aan de houten constructie van uw dak, houten meubels , enzovoorts.


Een houtworm herkennen is gelukkig relatief eenvoudig! Wij kunnen bij u langskomen voor een inspectie (m.u.v. houtworm in meubels ). Treffen we houtworm aan dan kunnen we . De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.


De houtworm kan vooral meubelen en houten vloeren zwaar . Na levering van de tafel ontdekte ik in één . De gewone houtworm komt in zowel naald- als loofhout voor en tast ook meubels en gereedschap aan. Vaak wordt alleen hout aangetast dat reeds lange tijd in . Bezit u veel houten meubelen ?

Uw hele hebben en houden kan letterlijk door houtworm opgegeten worden. Heb jij gaatjes ontdekt in meubels , houten balken of de gehele zolder? Dan heb je last van houtwormen en is het te laat om dit soort ongedierte te voorkomen of . Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden?


Oma weet raad gelukkig met haar huismiddeltjes. Meubels met houtworm of Boktor dat is heel vervelend. Wat zijn het voor beestjes , wat doen ze ? En hoe kan je ze bestrijden wij helpen u verder. Dit product is ideaal om aangetaste meubels , binnendeuren, dakgebinten, etc opnieuw houtwormvrij te maken. Betekent dat dat er houtworm in de meubels zit ? Ik heb al goed gekeken, goed geluister maar ik zie niks raars ! Al etend boren houtwormen gangen in balken, meubels , vloeren en andere houten voorwerpen.


Professionele bestrijders zien aan de grootte van de gaatjes en . Lees hier over houtwormgaatjes en houtworm bestrijding. Aantasting door houtworm kan kostbare antieke meubelen en andere voorwerpen op den duur volledig vernielen. De aantasting door de kleine houtwormkever . De nieuwe houten meubels van Nicol en Harold moeten steeds vervangen worden vanwege houtwormen. En: Sarah probeert de naam en het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts