vrijdag 5 oktober 2018

Sars ziekte

De ziekte wordt veroorzaakt door het SARS -virus. Het is een type coronavirus dat vóór de uitbraak van SARS nog niet eerder bij mensen was aangetroffen. Het SARS -virus is een coronavirus dat de ziekte SARS veroorzaakt.


Het gaat om een virus dat vóór de uitbraak van SARS nog niet eerder bij mensen was . De ontsteking wordt dan veroorzaakt . SARS kun je omschrijven als een ernstige acute atypische ontsteking van de long.

De besmettelijke ziekte verspreidde zich al snel als een inktvlek over de wereld. De wereld stond in brand: hoeveel schade zou het SARS -virus . Dit betekent letterlijk: een ernstige acute luchtwegziekte. Het is een onbekende ziekte die begint met dezelfde symptomen als de griep. SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) is een ernstige virale infectieziekte.


SARS is een meldingsplichtige ziekte groep A. Vanwege de internationale gevolgen van deze ziekte geldt voor SARS een . Severe acute respiratory syndrome ( SARS ), virale ziekte van de luchtwegen, die zeer besmettelijk is. Is van zeer grote invloed geweest op het toerisme naar het .

Na een halfjaar kreeg men de ziekte onder controle en doofde de uitbraak. Welke precies, bleef echter een raadsel: het menselijke sars -virus . De afkorting SARS staat voor Severe Acute Respiratory Syndrome. Toch werd de verspreiding van SARS in de kiem gesmoord.


Is er nog een kans dat de ziekte terugkomt? Ofschoon SARS veel minder besmettelijk geble- ken is dan bijvoorbeeld influenza, is de ziekte wel der. SARS , de epidemische ziekte die aan het begin van de eeuw veel slachtoffers maakte, is zeer waarschijnlijk begonnen bij een vleermuis. Ongeveer procent van de SARS -patiënten geneest van de ziekte.


In slechts procent van de gevallen treedt een ernstige en fatale longontsteking op . Een griepachtige ziekte door het SARS -virus (uitspraak: sars ). Maaike is benieuwd hoe een ziekte ineens kan ontstaan. Om die vraag te kunnen beantwoorden gaan ze naar Willy in het ziekenhuis. Hongkong maandag opnieuw vijf mensen aan de ziekte overleden, . Een andere ziekte die zich het afgelopen jaar internationaal heeft versprei is SARS ,een nieuwe,ernstige vorm van longontsteking.


De behandeling van deze ziekte bestaat uit het toedienen van tuber- culostatica: geneesmiddelen die de. Het aantal doden ten gevolge van de griep in Hong Kong blijf oplopen. PEKING (AP) - De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gisteren geconcludeerd dat een longontsteking in China en een geheimzinnige . Epidemieën zoals sars en griep tonen aan dat symptoombewaking de manier is om nieuwe ziekten te stoppen – niet alleen bij mensen, maar ook bij dieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts