donderdag 30 mei 2019

Kleine motjes

Een kleine motjes plaag, u kunt er ineens mee te maken krijgen. Vaak bestaat de kleine motjes plaag waar u mee te maken heeft uit motmuggen. Kleine motjes in de keuken is een veelvoorkomend probleem en veel mensen hebben hier in de warmere maanden last van. Maar zijn ze schadelijk en hoe . Bestrijding kleine motjes begint met het zoeken naar de wortel van het probleem, de bron.


Op deze manier pakt u het gehele probleem aan.

Wij zitten voor het tweede jaar geplaagd met een soort klein vliegje, eigenlijk meer een motje denk ik omdat ze niet zo vlug wegvliegen en als . Héél kleine mini mot in keuken en bijkeuken posts sep. Er zijn verschillende soorten motten die zich te goed kunnen doen aan uw voorraad. Het wijfle legt ongeveer 1eitjes - afzonderlijk of in kleine pakketjes. Heeft de neiging om naar donkere plaatsen omhoog te kruipen om zich te verpoppen.


De motmug is een klein mugje dat niet steekt en makkelijk te herkennen is aan zijn harige, vrij ronde vleugeltjes. Motmuggen leven van vochtige, rottende . Motten vallen onder de vlindersoort en hier zijn ruim 170.

De term mot gebruiken we voor kleine. Een meelmot, ook wel voorraadmot genoem is een kleine mot die houdt van zetmeelrijke producten zoals granen en graanproducten, . De kans is groter dat deze verpakkingen eitjes van meelmotten bevatten. Kleine gaatjes in je truien of andere kledingstukken.


Als je gaatjes in een van je truien vindt, dan zijn er waarschijnlijk nog meer kledingstukken aangetast. Hier komen kleine motjes op af die er hun eitjes in leggen. Als de eitjes in je meel of bloem uitkomen, ontstaan er kleine, zwarte beestjes die uiteindelijk ook . De eerste aanwijzingen voor besmetting zijn kleine gaatjes in verpakkingsmateriaal. Voedselmotten kunnen niet alleen karton en papier doorbijten maar ook . Aethes smeathmanniana, Agonopterix propinquella, agriphila straminella, Aleimma loeflingiana, Amblyptilia . Vaak denkt men te kunnen volstaan met het doodslaan van de kleine motjes.


De kledingmotten kruipen vaak door de kleding en . Dat is echter veruit onvoldoende om schade door . Vrucht- of meelmotten zijn kleine motjes of larven die knabbelen aan allerlei voedingsmiddelen. Hierbij tasten ze uw voorraad aan, en zorgen voor financiële. Noten natuurlijk direct weg, hele ruimte van boven tot onder schoongemaakt, alle motten een kopje kleiner.


In het voorjaar begint de koningin, als deze uit de winterslaap komt begint ze een klein nestje te bouwen en legt circa eieren. Hoewel kleine mottenplagen met doe-het-zelfproducten kunnen worden aangepakt, kan er bij een groter mottenprobleem professionele hulp nodig zijn.

Motten bestrijden 't Gooi Bescherm uw huis tegen motten. Hoewel deze diertjes er klein en ongevaarlijk uitzien, kunnen ze aanzienlijke . Deze jonge wespen verzorgt ze . Het is namelijk niet de volwassen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts