dinsdag 7 mei 2019

Mieren gras bestrijden

Last van mieren in uw gazon ? Lees hier hoe u de mieren in uw gazon kunt bestrijden ! Het bestrijden van deze mierenplaag in de tuin en gazon is helemaal niet zo moeilijk. Als eerste is het genezen altijd belangrijker dan . Zeker in de zomermaanden groeit het mierenprobleem exponentieel en een mierenplaag in het gazon is dan ook absoluut geen verassing. Doordat mieren zich in het gazon nestelen kunnen kale plekken ontstaan.

Het gazon krijgt geen kans om te. Er zijn al tig soorten tips voor mieren te bestrijden maar deze stond er nog. We hadden een flink nest op ons pas aangelegde gras , het gras is mooi gebleven. Het is maar wanneer ze massaal onder je terras nestelen of grote hopen achterlaten op je gazon of . Ze volledig verbannen uit je tuin is onmogelijk en eigenlijk onnodig omdat ze afval en plantenresten opruimen. Mieren doen geen kwaad aan je gazon.


Ik heb in mijn tuin een klein gazon dat ongeveer zes jaar geleden werd aangelegd. Al twee zomers lang huizen onder het gazon hele . In het gazon en tussen tegels kunnen mieren lelijke hoopjes zand veroorzaken.

Als je mieren niet gaat bestrijden , kunnen de tegels in het terras verzakken. Mijn gras is volledig kappot door engerlingen (ongeveer 400m²) en een. Die kan je biologisch bestrijden met nematoden (parasitaire aaltjes). Ik zie in het gras verschillende kleine hoopjes zand. Ook als de mieren geen waar oorlogsveld van je gazon maken en bewoners of bezoekers geen last hebben . De ECOstyle mierenbestrijdingslijn bevat producten op basis van een stof die de mier ongemerkt meeneemt naar het nest.


Zo wordt de mierenplaag vanuit het . Het is een heerlijke zomerse dag, je zit lekker in de tuin en ineens zie je mieren in je gazon lopen. Waar komen ze vandaan en waarom zoeken ze jouw tuin op? Kale plekken in het gazon. Lees meer over hoe je mieren het beste kunt bestrijden bijvoorbeeld.


Biologisch insecticide in handige strooibus voor binnen- en buitenshuis, bestrijdt mieren en voorkomt nieuwe . Niettegenstaande mieren een groot nut hebben in de natuur, kan het soms hinderlijk zijn indien ze mierenhopen maken in het gazon. Heeft u last van mieren in huis, mieren in het gazon gras of mieren onder terras tegels? Wij leveren snel en voordelig middelen tegen mieren. In de meeste gevallen wordt de vuurmier bedoeld.


Zo gaat ook de kleine mier met zijn kolonie in jouw tuin hard aan de slag. Rode klaver is een hardnekkig onkruid en chemisch niet te bestrijden. De beste bescherming tegen mieren is preventie, dus er voor zorgen dat ze niet opduiken.

Bewaar levensmiddelen in goed afgesloten potten. Een klein aantal mieren dat zich buitenshuis bevindt, zal normaal gesproken geen. Gebruik de chemische insectenverdelger binnen één dag nadat je het gras. Tegen mieren in en rond de woning.


Bayer Spray tegen mieren en mierennesten. Spuitbus met speciaal rietje ter bestrijding van mierennesten. Toepassingsgebied(en): Gazon , Siertuin. Verjagen in plaats van bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts