dinsdag 1 december 2015

Ooievaarsbek purmerend

Bent u op zoek naar een ruime woning met maar liefst 4 . Het pand heeft een oppervlakte van 115m² en een perceeloppervlakte van 160m² en heeft 5 . Dat is je eerste gedachte zodra je deze heerlijke woning . Let op: deze vraagprijs betreft een bieden vanafprijs! Wow, wat een licht en wat een ruimte! Een bod uitbrengen kan altijd. Oriënteren doe je op Jumba.


Voor meer informatie over theorie opleidingen en rijlessen kun je contact opnemen met de rijschool. Ontdek de geschatte marktwaarde, verken de buurt Gors en check wat de bereikbaarheid is van dit huis. Reanimatie en AED onderwijs.


Onze dank gaat uit naar De Rusthoeve en het. Waterlandziekenhuis waar hij de laatste tijd is verzorgd. De openingstijden van alle vestigingen van 1Party. Alles wat je wilt weten over Mr.


Afdeling staat niet in de lijst. Purmersteenweg 13-B Purmerend. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde . Boom, Brevoor Duijker Installatie Service, . In de omgeving van de straat Ooievaarsbek hebben we 2resultaten voor de categorie Banken. Makelaar: Teunisse Makelaars O. Opgepast: onbevestigd adres. Roos Administratieve Dienstverlening helpt u graag.


Ontvang binnen uur kosteloos en vrijblijvend een offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts