maandag 10 juli 2017

Kalkammonsalpeter gazon

Kalkammonsalpeter of KAS is een stikstofhoudende kunstmest in korrelvorm die de plantengroei stimuleert. Het bevat ammoniumnitraat en calciumcarbonaat . Heeft men reeds mos in het gazon , dan kan dit worden bestreden met. Rooddraad in gazon posts aug. Bruin gele plekken in het gras posts aug.


Indien deze stikstofmeststoffen nog laat in het seizoen.

Uitstekend alternatief voor KAS ( kalkammonsalpeter ) voor de particuliere . Het inzaaien van een nieuw gazon kan in stappen:. Met de nieuwe meststof N23-meststof voor grasland en gazon biedt Triferto een . De enkelvoudige meststof Nmeststof voor grasland en gazon is een. Een juiste zuurtegraad (pH) van de bodem is belangrijk voor een opti- male groei van het gazon. Om te we- ten of er moet bekalkt worden om de.


De nitraatstikstof werkt snel. Stikstof voor gazon NGras.

Op maart komt er een schip met kalkammon- salpeter voor de wal. Bij directe levering in bulk vanuit schip krijgt u een extra . Ter voorkoming van mos in het gazon moet u zorgen voor optimale. Bij een gazon kan bij een te hoge dosering van stikstof de groei zo sterk zijn dat er vaker. Helaas hebben wij niets gevonden voor kalkammonsalpeter.


N-meststoffen kunnen worden gegeven als kalkammonsalpeter. Gazon en fruitbomen: kg per 1m 2. Aardappelen en wortelgewassen 3-kg per 1m 2. Tuinplanten en bladgewassen maximaal kg per 1m 2. Om een gazon mooi te houden is het zelfs aan te raden om dit drie keer per jaar te doen. De eerste keer in de lente voor een goede groei, de tweede keer in de . Waar moet je nog meer aan denken bij een gazon ? Kunstmest geschikt voor grasland en gazon.


Ontbrekend: kalkammonsalpeter Nkunstmest stikstof-N 20kg - De Groot Diervoeders ´s. Pokon tuinplantenvoeding kg. Teelt : grassen – gazons strooien : kg per.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts