maandag 10 juli 2017

Planten voor in de badkamer

We vertelden je al dat planten in de badkamer een ware hit zijn op Pinterest. Helemaal hot: planten in je badkamer. Maar welke planten doen het daar goed?


Lees welke planten je het beste in je badkamer kunt zetten! Kan jouw badkamer wel wat kleur gebruiken?

Zet dan een kamerplant in de badkamer. Tropische planten houden van warme, vochtige en minder lichte . Er is een perfecte plant voor elke plek in huis, van woonkamer tot badkamer , van lichte tot donkere standplaats. Dit is een van de gemakkelijkste planten om te houden en is daardoor perfect voor je badkamer ! Hij houdt van vochtige, warme omgevingen en . Trendy, maar vooral: groene blijmakers voor een instant goed humeur. Kamerplanten in je badkamer zijn een goed idee!


Wij tonen je de beste opties.

Bekijk hier de mooiste badkamer interieurs met planten. Je badkamer inrichten met planten is hip en gemakkelijk! Maar je kunt ze natuurlijk ook in andere kamers zetten, bijvoorbeeld in de badkamer ! Ze maken een saaie badkamer meteen een stuk gezelliger. Hebt u weleens aan planten in uw badkamer gedacht? Deze planten doen het namelijk heel goed in de badkamer.


Alles wat je moet weten over planten in je badkamer én je slaapkamer! Vaak zijn het planten die makkelijk overleven in een vochtig en warm klimaat, waardoor ze zich in de badkamer dus prima op hun gemak . U zoekt planten voor in de badkamer ? Niet elke plant voelt zich thuis in de vochtige badkamer. Wij laten zien welke geschikt zijn én hoe u ze kunt stijlen. Natuurlijk is wel enorm leuk om ook in de badkamer een aantal leuke planten te zetten.


Dit zorgt gegarandeerd voor een super leuk plaatje! Planten voegen nou eenmaal kleur toe en kunnen zo een witte ruimte doen opleven, denk bijvoorbeeld ook aan de badkamer. Het toevoegen van planten aan het interieur van je badkamer lijkt misschien niet de meest logische optie, maar het is leuker dan je denkt.


Het is tegenwoordig helemaal hip om planten in je badkamer te zetten.

Het ziet er lekker fris uit én het zorgt voor net wat meer sfeer. De drukte blijft hier buiten en je kan er relaxen en de batterijen opnieuw opladen. De badkamer vormt een rustbrengende oase in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts