dinsdag 8 augustus 2017

Wifo schepbak

Schepbak geschikt voor zan grin gron etc. Hydraulische bediening□ Plaatdikte bak mm□ H. Vind schepbak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Nieuw en tweedehands materiaal voor land- en tuinbouw, akkerteelt en veeteelt wisselt hier van eigenaar. Teel je je groenten en fruit zelf?

Opties, Ook andere afmetingen mogelijk. Tarwe gedroogd en gedeelte. Nette goedwerkende opschepbak wifo.


Onderstaande brede opschepbak, en werktuigdrager staan klaar om afgeleverd te worden aan de klant. Toepassingsgebied: Landbouw Algemene staat: goed. In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten.


ZHE Trading levert diverse WIFO bakken voor op de lepels af een het vorkenbord. Bak voor laders WIFO schepbak : afbeelding Bak voor laders WIFO schepbak : afbeelding Bak voor laders WIFO schepbak : afbeelding Bak voor laders .

Gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van nieuw en gebruikt intern transportmateriaal. Vul onderstaand formulier in . Verkoopadvertentie WIFO schepbak voorladerbak in Nederland. Troostwijk verkoopt hydraulische schepbak voor Akkerbouwmachines in Nederland. Online veiling van Grondverzetmachines . Wifo schepbak : - type ho1- breedte 1cm.


Meer dan 2Aanbouwdelen te koop op Agri Trader. Wifo SCHEPBAK , Overige componenten, Bouw . Preisen von professionellen Händlern und privaten Anbietern. Op zoek naar een Wifo aardappelopschepbak? We verkopen diverse machines voor alle sectoren van de landbouw. Type HOD-Z wat staat voor extra zware uitvoering met rechte zijkanten en een RVS bodemplaat.


Wifo HO 7hydraulische schepbak. Stel een vraag over dit artikel. Capaciteit (kg), 950liter. Dubbelwerkende hydraulische cilinder . Attractive offers on high-quality .

Door nauwkeurig te luisteren naar de wensen van klanten levert WIFO. Te koop hydraulische schepbak van het merk wifo. Weg wegens niet meer in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts