vrijdag 11 augustus 2017

Melkkoe

Een melkkoe moet topprestaties leveren. Ze produceert gemiddeld 8. Een koe is een vrouwelijk rund en als moederdier een belangrijke producent van melk. OD-koe-holstein-friesian-zwartbont-653x326.


WD_Website_16-9_MELKKOE-LIGGEND-875x492.

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Het woord melkkoe staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de. Op Wereldmelkdag juicht de zuivelindustrie het drinken van melk toe.


Maar wie staat er stil bij de melkkoe ? De melkkoe moet elk jaar een kalf baren en zoveel mogelijk melk produceren in een zo kort mogelijke periode. Als de koe twee jaar is wordt ze voor het eerst . Eén spreekwoord bevat ` melkkoe `. Het dialectenwoordenboek kent één spreekwoord .

In Nederland leven een heleboel koeien die melk geven. Dat kunnen wij weer lekker opdrinken! Melkkoe van het Maas Rijn IJsselras: elke dag de uiers boordevol melk. De koeien van melkveehouder Cees Crok uit Assendelft hebben . Vlees eten van de Hollandse melkkoe , dat smaakt stukken beter dan die van het buitenlandse vleesrund.


Zelfs als die met de hand . Hieronder vind je betekenissen van het woord melkkoe. Je kunt ook zelf een definitie van melkkoe toevoegen. Het gewicht van een koe bepalen is zo makkelijk nog niet. Niet iedereen beschikt over een melkrobot met weegschaal. Een kalf ontwikkelt zich van pink tot vaars tot volwassen melkkoe.


Middels een productieproces bereikt de melk de consument. Durft u het water te drinken wat uw dieren aangeboden krijgen? Vertalingen in context van melkkoe in Nederlands-Italiaans van Reverso Context: Verder moet de melk afkomstig zijn van kuddes waarbij de jaarlijkse . Bereken echter goed wat een extra melkkoe kost. Het is namelijk de vraag hoe financieel interessant extra koeien zijn, naast mogelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts