donderdag 10 augustus 2017

Kweepeer struik

Een laagstam (of struik ) heeft geen boompaal nodig. De kweepeer is een vrucht die langzaam maar zeker weer populair wordt in de. Bij een kweker zag ik een struik van kwee met naam Robusta.


Fruitbomen planten met witte bloemen aan struiken of . Met de woorden heesters en struiken wordt tegenwoordig precies hetzelfde bedoeld: een groep planten met verhoutende takken die vaak al dicht bij de grond of . Een tot meter hoge boomp met rondachtige, enigzins afgeplatte kroon en grijsgroene, gladde, bladderende schors.

Takken kronkelig, jong wollig behaard. Ook de Kweepeer is wereldwijd verspreid door de mens. De dwergkwee is een overjarige, meestal houtachtige struik of heester.


Wel steeds zorgen dat het hart van de boom of struik goed open is. Voor de vruchtopbrengst wordt hij als struik op een klein stammetje . De vruchten zijn groot en geel van kleur en . Cydonia oblonga, Kweepeer , STRUIK. De klant vond het prima als ik er een zou.

Maar op zavel- en lichte kleigrond groeit de struik beter dan op zware klei en lichte zandgronden. Directplant geeft op elke bestelde tuinplant, boom en struik groeigarantie! Een tienjarige boom of struik kan veel vruchten produceren!


Kweeperen groeien in principe op alle grondsoorten. Eetbare vruchten, ( kweepeer - gelei) de bloemkleur is roze-wit in mei. Download 5De Struik Van De Kweepeer Gratis Stock Fotos of al vanaf $0. Nieuwe gebruikers profiteren van korting.


Kweepeer , Rijptijd: oktober, Bloeitijd: april, Groei: sterk, steile takken met n. VOORKOMEN: Inheems in Zuidoost-Europa en Klein-Azië. In tuinen en boomgaarden aangeplant. Share to Twitter Share to . Minimum planthoogte, 1cm. Vranja vormt een goed groeiend boompje met een ronde kroon.


De vertakte struik met veel scheuten en opslag wordt tot meter hoog. Ze zijn zeer hard door de vele steencellen met . Te koop: royale kweeperenboom. Diameter ongeveer meter.

Na de bloei worden de grote opvallende onregelmatig gevormde kweeperen gevormd. Meestal is een kweepeer een struik maar er bestaan ook boomvormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts