donderdag 3 mei 2018

Geboortekaartje tractor

Heb je liever andere kleuren, verander ze . Op zoek naar een geboortekaartje met tractor ? Langwerpige, trendy geboortekaartje met okergele en donkerblauwe elementen. Voorop staat een geïllustreerde tractor. Bezorg tekst, wij maken het geboortekaartje met de John Deere tractor klaar.

Geboortekaartjes en babyborrelkaartjes voor de landbouwer. Stoere geboortekaart met een stempel en tractor. Je kan deze kaart geheel naar wens aanpassen.


Tip;plaats een stoere zwartwit foto aan de binnenzijde. Profiel geboorte kaartje baby in tractor en hippe achtergrond. De achtergrond is naar eigen voorkeur aan te passen in kleur en patroon.


Stoer geboortekaartje met een jongensbaby die op een rode tractor zit. Ook beschikbaar voor een meisje.

Echt Hollands, met een koetje in de binnenkant . Met een koetje in de binnenkant van de kaart. Vrolijk geboortekaartje 3e kindje waarop de grote broer en zus hun kleine babyzusje in de tractor meenemen. Plaats zelf nog leuke extra tekeningetjes. Een mooi geboortekaartje met een tractor. De voorkant verdeeld is in twee vlakken.


Een gekleurd vlak met tractor silhouet en een vlak met papier print. Alle dieren van de boerderij hebben zich verzameld om jouw kindje te begroeten. Wat een stoer kaartje van een jongens poppetjes op een rode tractor of trekker . Landelijk geboortekaartje met het silhouet van een baby jongen op een tractor en wat vlinders en vogels om hem heen. Het kader op de buitenkant van de kaart. Direct versturen, of als set thuis ontvangen via Geboortepost.


Origineel geboortekaartje gedrukt op mooi structuur papier. Ontzettend lief met broer en zus bij het wiegje (kan ook andere combinatie van kindjes zijn). Hip geboortekaartje met sterren dessin en vrolijke hippe tractor voor jongen. Vierkant gevouwen geboortekaartje van mooi stevig papier met een getekende tractor met stoere houten achtergrond.


Originele geboortekaartjes zelf maken, hippe geboortekaartjes retro, klassieke geboortekaartjes zelf ontwerpen met eigen tekst, online bestellen.

De groene watercolour-wolkjes maken dit kaartje speciaal. De trekker kun je verplaatsen of vervangen door een andere illustratie. De bulldozer, vrachtwagen en tankwagen tegen een achtergrond van schoolbord.


Door de vlaggetjes extra feestelijk. Start direct met online ontwerpen en pas het aan naar jouw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts