donderdag 3 mei 2018

Magneetplaat op maat

Plak een sticker op de magneetplaat en knip of snij deze makkelijk op maat. Uw huisstijl en identiteit op magneetplaten. Stel nu jouw unieke magneetplaat samen. Je hoeft dus alleen de gewenste maat in te voeren en daaruit volgt de prijs.


Magneetplaten outdoor op maat bestellen . Bestel hier voordelig magneetplaten met full color bedrukking, zoals.

Bestel bedrukte magneetplaten bij Drukwerkdeal. Onze magneetposters bedrukken wij enkelzijdig en in full color. Nu binnen werkdagen geleverd. Online magneetplaten bedrukken en bestellen, voordelig bij zogedrukt. Bestel vandaag nog, altijd snel gedrukt, hoge kwaliteit en gratis verzending.


Een magneetbord en magneetplaat op maat. Wilt u liever een grotere maat? Dat kan ook, dan maken we een magneetplaat op maat. De platen worden vormgegeven met een zelfklevende folie.

Deze zijn te drukken met eigen teksten en afbeeldingen en zijn ideaal om als marketingtool in te zetten. Wil je magneetplaten op maat laten maken voor jouw . Moeten we aan absurde bedragen denken of is het een kwestie van een plaat laten maken in de juiste maat (waar?) en gewoon met veel . Neem direct contact met ons op voor een magneetplaat op maat. Geschikt voor op wagens max.


Te bevestigen op een effen, droge ondergrond. Tijdelijke reclame op uw voertuig? Laat uw logo of reclameboodschap op een magneetplaat drukken. Onze prijzen zijn inclusief bedrukking en UV-beschermlaag.


Het magnetische folie is in verschillende maten en afmetingen op maat leverbaar. Dan zijn onze magneetplaten de beste en mooiste oplossing! Geprint op polymeer en geplakt op 9. Een afmeting die op vrijwel elke auto past is 6x 1mm, dit is bij ons de standaard maat. Uiteraard kunnen wij magneetplaten in elke, door u, gewenste maat.


Voor bedrijf, particulier en school. Alléén topkwaliteit prikborden. Deskundige klantenservice. We hebben onlangs ons cookiebeleid aangepast.


Vistaprintgebruikt cookies om je een ervaring op maat te bieden.

Door de site te bezoeken, ga je akkoord met . Voor auto magneetplaten , aanduidingen, planborden enz. Op maat gesneden Heeft u op maat gesneden magneetplaten nodig of wilt u graag magneetband . Kan ik ook magneetplaten precies op maat bestellen? Ja, wij maken uw magneetsticker precies op maat.


Bekijk de antwoorden op onze veelgestelde vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts