vrijdag 8 februari 2019

Welke kamerplant heb ik

Het grootste aanbod aan kamerplanten vindt u op Fleurdirect. Van tropische planten tot schaduwplanten. Calathea, Yucca, Polyscias of Pachira! Veel soorten kamerplanten worden hier beschreven met uitgebreide verzorgingsadviezen.


Zoek je een binnenplant soort op uiterlijk?

Allerlei vragen die wij dagelijks ontvangen. Om jou nog beter van dienst te zijn hebben wij daarom deze gratis online kamerplanten encyclopedie samengesteld. Je ziet een prachtige plant , maar je hebt geen idee welke plant het eigenlijk is. Zelfs wij lopen nog regelmatig tegen dit probleem aan. Makkelijke kamerplanten met weinig onderhoud bij Tuincentrum.


Een vetplant of een varen? Voor welke kamerplant je kiest, is afhankelijk van de grootte van je huis, de stijl van je interieur en je .

Ben je een natuurmens en wil je al-tijd weten welke plant je voor je hebt ? De kans dat-ie de plant herkent is groot, want de app heeft al zesduizend soorten . En het goede nieuws is dat je er helemaal niet veel werk aan hebt , . Lees hier alles over de verschillende soorten kamerplanten , hoe kamerplanten verzorgen en welk type kamerplant het best in jouw interieur past. Deze kamerplanten kunnen zelfs in het donkerste hoekje prima overleven. Stap 1: bepaal eerst van welke kant het licht binnen valt.


Heb je geen plek voor normale kamerplanten , maar wel een plankje of kast over ? Ik heb zelf een ficus, die al jarenlang mooi staat te wezen in de kamer. Cactussen kunnen ook erg mooi zijn ( geen grapje). Vragen bovendien niet zoveel . Jij wil graag bloeiende planten. Kies de juiste plek voor je plant om de levensduur te verlengen.


Je hebt keuze uit groene of bloeiende kamerplanten. Zo is een Dracaena een schaduw . Voor de woonkamer mag het meestal een plant zijn die een drogere lucht en wat meer zonlicht verdraagt. Welke plant u ook kiest, kamerplanten brengen .

Ontdek hier welke groene vriend het best bij jou past. Als echte dierenvriend heb je vast een donzige viervoeter in je huis lopen. Het is een kamerplant met mooie, grote bladeren, welke smal begint en breed uitloopt en kan wel tot. Zo heb je binnen no-time een nieuwe pannenkoekplant ! De verzorging kamerplanten is niet altijd makkelijk, maar reken af met je dode. Lees op het etiket van de kamerplant welk soort aarde het best geschikt is voor.


Goedemorgen, ik heb een potos van ongeveer jaar, van een kleine tak werd . Als je al weet welke plant welk soort verzorging nodig heeft, ben je al een heel eind . Ben zeer benieuwd hoe we deze plant moeten verzorgen. Hebben het van een vriendin gekregen die ook de naam niet weet. Beste tuinvrienden,Kan iemand me zeggen hoe deze plant heet?


Ik heb deze bloem afgesneden nadat deze verwelkt was. Verpotten, als je een plant groter wil laten worden hebben de wortels meer. Heb je nu een speciale plant , of weet je niet welke plant je hebt ? Kortom, voor je kamerplanten heb je niet veel aan deze app. Als je eenmaal weet welke planten afhankelijk zijn van jouw zorg, kun je . De nieuwe manier om planten te kopen.


Gemakkelijk jouw plant vinden voor in huis, kantoor, studentenkamer of hondenhok. Thuisbezorg zoals het hoort. Of heb je gewoon geen groene vingers? Vanaf nu is dat geen geldig excuus meer. Voor vragen over kamerplanten ga je namelijk naar de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts