woensdag 13 februari 2019

Gesloten inrichting groningen

Patiënten met psychische klachten kunnen klinisch worden opgenomen in de Kliniek Groningen van Lentis in Groningen. Lees meer over deze kliniek. De afdeling intensive care van de kliniek Groningen van Lentis is er voor je als je een een ernstig psychiatrische stoornis hebt en een opname nodig is.


Gesloten en besloten behandeling van civielrechtelijk geplaatste jongeren in de leeftijd van tot 18. Een justitiële jeugdinrichting (JJI) voor kort en lang verblijf van.

Open Dag voor verwijzers en jongeren bij De Werkplaats Groningen. Wij begeleiden en behandelen . Psychiatrische instellingen in Groningen. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids . Het UCP heeft zowel open als gesloten afdelingen.


Op een gesloten afdeling zit de afdelingsdeur op slot. Bij de opname worden afspraken gemaakt of u vrij . Dit artikel gaat over prostitutie in de Nederlandse stad Groningen.

In de jaren kwam de overgang van gevangenis naar tbr- inrichting op gang:. Het Poortje biedt gesloten jeugdzorg ( Groningen ), justitiële jeugdzorg ( Veenhuizen) en onderwijs en arbeidstoeleiding (Portalis) aan jongeren met ernstige . Twee uitzonderingen zijn De Lindenhorst te Zeist en Het Poortje te Groningen. Op de gesloten afdeling van het CIB worden mensen (tijdelijk) opgenomen die in. De KIB van Inforsa is een derdelijnsvoorziening en ondersteunt met name GGZ- instellingen in Noord-Hollan Frieslan Groningen , Overijssel en Drenthe. Jeugdzorg, een gesloten en.


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer informatie vindt u in ons privacy beleid. De FPA bestaat uit twee locaties, Cederborg en Eikenstein, met gesloten , besloten en open units. De tijd dat patiënten op een gesloten unit verblijven varieert. Het openbaar voortgezet onderwijs te Groningen.


Bij het nieuwe onderwijs hoorde ook een andere inrichting van de collegeruimte. Het universitair centrum van Accare biedt zorg aan kinderen en jongeren met psychische problemen en aan hun ouders of verzorgers. Enkele van deze jongeren worden in een gesloten inrichting gezet, zonder dat daar een strafzaak aan voorafgaat.


Dan worden ze op civiele . Je komt dan in een gesloten afdeling, waar je niet zomaar in en uit kunt gaan.

Gedwongen opgenomen worden is ingrijpen omdat anderen over je beslissen. Op het terrein van de penitentiaire inrichting De Waterpoort in Groningen is de. De Fan Corner Groningen is vrijdag augustus gesloten voor publiek. Om kosten te besparen, wordt de instelling in Zuidlaren gesloten.


Alexandra met 6o behandelplaatsen voor meisjes, en voor. De behandelingen worden geconcentreerd in Groningen en Winschoten. Lentis Zuidlaren, gesloten afdeling Eikenstein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts