vrijdag 21 augustus 2015

Hydraulische heggenschaar

Rinieri professionele heggenschaar , model BRM, geschikt voor in de 3-punt achter. Het geïntegreerde hydraulische systeem wordt via de aftakas van de tractor aangedreven. Het ingebouwde hydraulische systeem wordt aangedreven via de aftakas van de.


Hydraulische arm met heggenschaar voor op (kleine) tractor. De heggenschaar is geschikt voor het onderhouden van heggen en bomen.

Benodigde hydraulische druk, 1Bar. Deze heggenschaar is hydraulisch. Voer grote objecten uit met een heggenknipper aan een hydraulische arm. Ver reiken met een heggenschaar is zwaar belastend voor de rug.


Principe werkt alleen de details even afwerken. Algemene omschrijving, te koop, hydraulische heggeschaar 3m breed met eigen ventielblok prijs €67- excl btw tel. Verkoopadvertentie Pellenc hydraulische snoeischaar heggenschaar in Nederland. Prijs op aanvraag Meer info .

Amacoo biedt een groot assortiment hegsnoeiers en onderdelen voor hegsnoeiers aan, onder andere elektrische heggenscharen , lange heggenscharen en . Marolin Trimmy Evo een betaal- baar alternatief voor het werk met de motor- heggenschaar. Heggenschaar voor tractoren vanaf Pk. Type, BRM12 BRM15 BRM200 . Geschikt voor tractoren (smalspoor of -compact) met . Meerdere nieuw uit voorraad leverbaar. Voor trekkers vanaf Pk. Eigen hydraulisch systeem incl Tank.


Op Mascus staan deze Marolin trimmy hydraulisch aangedreven heggenschaar tweedehands terreinbeheermachines te koop. De hydraulische verrijdbare heggenschaar van een meter breed is het resultaat van slapeloze nachten, overleg met een bevriende monteur en . Elektrische heggenschaar 4watt heggeschaar heggen schaar. Het handmatig snoeien van een.


Kraffter hydraulische heggenschaar 130. De krachtige STIHL benzine heggenscharen zijn ideale helpers op grote oppervlakken en in het park- en landschapsonderhoud. De accu heggenschaar van het STIHL COMPACT AccuSysteem is ideaal.


Met het hydraulisch voorwaarts bereik blijft de heggenschaar in het gezichtsveld van de bestuurder.

Het Auto Level systeem zorgt voor het . Smeert de messen van de heggenschaar , verwijdert harsaanslag, beschermt tegen de inwerking van zuren en voorkomt roestvorming. Volledig hydraulische rupsdumper VH50 startklaar gelever grootste assortiment, laagste prijs, jaar motorgarantie. More then Hedge trimmers for sale on Agri Trader. Wij zijn gespecialiseerd in: Het snoeien van hagen zowel handmatig als met een hydraulische heggenschaar tot 4. Het aanleg en onderhoud van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts