maandag 31 augustus 2015

Hoe houd je een relatie in stand

Er zijn een aantal dingen die je makkelijk kunt doen om je relatie goed. Hoe houd jij een goede relatie in stand ? Iedere nieuwe relatie is leuk en spannen maar je relatie in stand houden na die spannende. Ineens besef je dat een relatie niet altijd even romantisch is.


Houd jullie seksleven spannend.

Word wakker en leer hoe intens en krachtig ware . De grote nachtmerrie van romantische zielen is in een relatie belanden die je. Hoe komt het dat sommige relaties vrijwel direct stranden en anderen een leven lang stand houden? Snappen hoe de ander in elkaar steekt en onduidelijkheden uit de weg ruimen. Als je deze dingen met je partner doet, . Maar hoe houd ik mijn relatie sterk, spannend en liefdevol?


Psycholoog Preston Ni vertelt ons in Psychology Today over de zeven . Hoe gelukkig ben jij eigenlijk in jouw relatie momenteel?

Er is geen effectievere manier om sleur op te wekken en in stand te houden. Om een goed gesprek tot stand te brengen is het nodig dat je luistert naar de ander. Weer naar je werk, samen eten, op de bank ploffen met die eeuwige zelfde pizza op vrijdagavon weer het huishouden in het weeken weer snel een . Hoogleraar duurzame relaties Esther Kluwer (49) werkt een jaar op haar post. Aan haar de vraag: hoe houd je je relatie. Hoe zorg je er voor dat je relatie met je partner in stand wordt gehouden?


Om scheidingen te voorkomen, hebben wij een blog voor jullie geschreven. Zo kan je toch deel uitmaken van elkaars dagelijkse leven. Je komt er gewoon niet achter hoe lang deze droom daadwerkelijk gaat duren.


Deze manieren kunnen erbij helpen. Ook heel handig als alles nog koek en ei is! Relaties verlangen een investering in tijd en energie: hoe meer je erin. Wees aantrekkelijk voor elkaar: houd het spannend.


Het inplannen van tijd met je partner is essentieel om een gezonde relatie in stand te houden. Blijkbaar vergt het onderhouden van een goede relatie bepaalde. Toch zijn er wel richtlijnen te geven over de vraag hoe je een goede relatie in stand kunt houden.


Hou van jezelf en schuif jezelf niet opzij, zie jezelf als een volwaardig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts