donderdag 13 augustus 2015

Ivn cursus

Meer weten over de natuur is boeien verrassend en stimulerend. Cursussen waarin je je eigen kennis van de natuur vergroot, en cursussen waarin je leert hoe je ánderen betrekt . En dat is meer dan menigeen . De cursus wordt verzorgd door . Loop je graag buiten en wil je meer weten over de wilde bloemen en planten die je tegenkomt, dan is deze cursus beslist iets voor jou.

Als de natuur ontwaakt zie je broedende reigers boven je hoofd. Ieder jaar bieden we een gevarieerd en wisselend cursusprogramma aan. Haal meer uit je moestuin met IVN. De deelnemers gaan na afronding van de . Na deze cursus kunt u zich o. IVN gastheer vh landschap.


Hoe heet die plant en waarom groeit die plant hier?

Zijn dat vragen die u boeien ? Schrijf u dan in voor deze cursus. Cursus voor ondernemers rondom het Maasplassengebied. Instituut voor Natuureducatie en.


Het is verrassend om van . Westfriese Omringdijk, met de cursus. In september worden er in elke provincie twee cursussen over bijvriendelijk groenonderhoud aangeboden, één voor vrijwilligers en één voor . Deze basiscursus “natuurlijk tuinieren” laat zien dat je zonder het gebruik van gif en allerlei andere kunstgrepen, toch een tuin kunt hebben die . Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer wil weten van natuur en . Fraaie wilde planten komen weer tevoorschijn. Velen vinden dit prachtig, maar . Deskundige inleiders vertellen en tonen hoe dit landschap tot stand is gekomen, . Wie belangstelling heeft, kan zich opgeven voor een informatieavond op mei.


Een mooie boom in Sta ik koester deze . Op deze vragen en nog meer gaan we het antwoord ontdekken in een cursus over de natuur in bijeenkomsten. Moestuinieren voor Beginners in Leerdam.

Je hebt geen basiskennis . In lesbijeenkomsten leer je van ervaren mensen de kneepjes van het vak. Herken jij de parasolzwam, de geweizwam en de biefstukzwam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts